mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18mei

  Stefke ant woord:

  Zoals verw8 is de wind vandaag weer veel te hard, dus kunenn we vliegen wel vergeten… De roedel wordt vandaag in tweëen gedeeld en wel in een groep die gaat wandelen, en een groep dit dat niet gaan doen. Het is mooi weer, dus we komen de dag wel door.

  Jorden, Daniël en ik gaan met Ayke mee naar de landing, want wellicht is de wind daar wat afgeschermd en kunnen we wat groundhandlen en spelen. Toen we aankwamen was er nauwlijks wind, dus Daan had z’n scherm gauw uitgepakt. Ik had hem ook uitgelegd, maar toen kwamen we er achter dat er stiekum toch wel harde wind stond, en wel uit alle richtingen… Dus hebben we de boel weer ingepakt en zijn we naar Suello gegaan om bij het slagertje lekkere droge wordt te halen, en wat boodschappen. In een typisch italiaans barretje hebben we op het terrasje (4 vierkante metert) een capuchinootje genomen en zijn we weer richting kempiff gegaan.

  Daar hebben we heerlijk geluierd en van het zonnetje genoten. Ook hebben we wat SIV acties gesimuleerd aan de balk onder het afdak. Zo tegen half vier was de wandelgroep ook weer terug en hebben we koffie en ijs genomen bij de kan10uh. Daarna weer luieren en slapie doen in de zon en toen was het al weer tijd voor de droge wordt en het bier… Vervelend…

  ‘S avonds hebben we weer zelf gekookt en heerlijk gegeten. Ayke trakteerde op ijs en met een bakkie pleur was het heerlijk uitbuiken geblazen. Iedereen is vanavond wat moe, dus ik denk dat we het vanavond niet te laat maken, te meer omdat er morgen misschien gevlogen kan worden! Cross your fingers…

  Rudi heeft vandaag “weblog-adv”, dus daar zul je vandaag niets vinden.

  HIER de foto’s van vandaag (en ook van eerdere dagen)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:29

2 Responses to “Nog steeds te harde wind…”

 1. Gerda Says:

  Doe mijn broer en schoonzus de hartelijke groeten, ik zie ze daar bij de deuropening zitten (wie past er op Finn???)

 2. Rene Says:

  Nou het waait niet alleen hard bij jullie hoor.
  Hier waait het ook nogal behoorlijk.
  Hopen maar dat het wat beter word aankomende dagen.
  Groeten iedereen en maak er wat van.

  Rene en marianne.

Leave a Reply