juni 2010
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25jun

  Geert had gisteren een extra lierdag ingelast met een beperkt aantal piloten, want de weersvoorspelling zag er zeer goed uit: 25 graden; licht windje uit west-zuidwest, en een thermiekverwachting van matig tot krachtige thermiek!

  En dat pakte heel goed uit: we waren met z’n tienen, en op een gegeven moment waren er zes tegelijk in de lucht, waarvan sommigen tot 1700 meter kwamen, en duurvluchten tot  bijna 2 uur waren geen uitzondering. Gerard was goed op weg richting Ter Apel, maar achter de snelweg hield de thermiek op en moest ie hem bij het plaatsje Amen aan de grond zetten. De meesten hebben het TT-circuit wel gezien van boven, waar ze al druk aan het trainen waren voor de TT van morgen.

  Geert had nog wat witbiertjes meegenomen, en toen we aan het einde van de middag daar lekker van aan het genieten waren kregen we bezoek van een snorvlieger, die helemaal uit Emmen aan kwam vliegen, en hem bij ons aan de grond zette. Dat was erg leuk en na wat gekletst te hebben vervolgde hij z’n weg naar de camping achter het lierveld, waar z’n vrienden zaten: Start paramoteur

  Dirk heeft nog wat foto’s gemaakt en die kun je HIER vinden, en daar zit ook een mooi filmpje bij van Geert, die hij gefilmd heeft met de HD Contour helmcamera (wordt nu geconverteerd, dus even geduld).

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:33

Leave a Reply