juni 2010
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jun

  Het was vandaag weer top-weer, en we hebben weer fijn gelierd en daarna een “after-BBQ-party” gehouden met een zeer select gezelschap in Olpae…

  Ze waren al vanaf 10 uur aan het droogoefenen met cursisten op het o-w veld, en rond 12 uur werden de lierkabels uitgerold… Alhoewel er wel een paar gestart zijn, was de wind al uren erg cross. Ik had net m’n scherm uitgelegd, en toen werd besloten om naar het n-z veld te gaan…

  Daar kon goed gestart worden, maar er stond een pittige wind, dus als je boven wilde blijven moest je je mee laten voeren, en daar hadden we niet zo’n zin in. We hebben wat vluchtjes kunenn rekken, maar dat was het dan ook. Af en toe kwamen er beste dustdevils langs, dus het waren tricky condities. Na een tijdje draaide de wind weer naar oost, en is de hele bups weer verhuist naar het o-w veld. Wij hadden het wel gezien, want het was al tegen vijfen, en er moest nog ge-BBQ’t worden 🙂

  Jasper, Nathalie en Daniël waren ook van de partij, en het was heel gezellig en lekker eten. Ik heb overigens ook nog m’n voetzool verbrand, want ik vond het nodig om op een gloeiend kooltje te gaan staan… Al godverend naar de vijver rennen en de voet in het water was het gevolg. Ik heb nu een schitterond brandblaar op m’n goede voet, dus ik loop weer recht nu 😉

  HIER alle foto’s. Groet! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:39

Leave a Reply