juli 2010
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07jul

  Ik heb geen zin en tijd om een uitgebreide weblog te doen, want het is veuls te gezellig… Ik hou het dus kort en bondig.

  Gisteren is Judith voor het eerst naar de Emberger gegaan en heeft ze voor het eerst gestart vanaf de Wasserteuer (700m.). Het heeft ‘s middags nog even geregend, en we hebben nog op de Emberger zitten te kleumen en te wachten tot het weer droog werdt. Gelukkig was ik op tijd weg en hoefde niet boven te blijven. Toen de hele bups weer opgehaald werdt van de Emberger, kon er eigenlijk wel weer gevlogen worden, dus een aantal heren had de p in… Voor de rest weer gezellig hangen en bier en rosé drinken Het werdt ‘s middags weer mooi weer en toen zijn we met een heel kluppie naar de 700 m. plek gegaan voor een avondvlucht. Dat was super!

  De familie Tiben en Griffioen hebben zelf gekookt, en de rest is op het verjaardagfeessie van André geweest en hebben gegeten bij het restaurant. Jorden heeft met ons meegegeten en heeft zich ontfermt over de afwas. ‘S avonds moest Nederland de halve finale spelen tegen Uruguay en we zijn met alle teckels en onze buurman Jochen naar het Gasthaus Wulz gegaan net over de Drau. Dat wordt gerunt door nederlanders, en we hadden de hele feestzaal tot onze beschikking met groot scherm. Het was al gauw gezellig en helemaal toen nederland gewonnen had. We zijn uitgezwaaid door de eigenaars en weer vertroken naar de kempiff. Daar aangekomen kregen we een privé optreden van onze buurman op de gitaar… Dat was super gaaf en gezellig! Zo blauw als een gympie zijn we de tent cq kempert in gerold…

  Vandaag stonden we op met bewolking en lenti’s dus dat beloofde niet veel goeds. Toch viel het allemaal reuze mee en hebben we diverse keren gevlogen vanaf de Emberger, Wasserteuer en Wiesflecker. Veel hadden een beetje een kater dus er werdt rustig aan gedaan. Er is wat geshopt, gefietst, gehangen, geslapen en zojuist hebben we Jan en Lieneke welkom geheten… De tour van Oostenrijk kwam langs en dat was ook wel geinig.

  Nu zitten we gezellig weer te zuipen en vanavond gaan we met z’n allen lekker eten in het restaurant. Groet’n! Jeffrey.

  HIER de foto’s…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:35

4 Responses to “Gisteren en vandaag…”

 1. Rudi Says:

  Howdy,

  Jammer dat het nog geen optimaal vlieg weer is.
  Het ziet er allemaal weer erg gezellig uit.
  Toch even een kleine kanttekening:
  Voor een stel niet voetbal liefhebbers, die zelf voetbalpraat
  aan de lunchtafel resoluut wegstemmen, hebben jullie al twee wedstrijden
  hard zitten meejuichen…
  Veel plezier zodag, tijdens de finale !!
  (ik kijk zijdelings naar Duidsland tegen Spanje,waar het na 80 min
  spelen 0:1 is)

  Groet, Rudi

 2. Jeroen & Anne-Marie Says:

  Hey Jeffer,
  is dat een aanrader Wulz? wat denk je, kunnen we voor de finale zo naar binnen en buiten rollen daar?
  beetje aan te lopen?

  groetjes en goed vliegweer gewenst!

  Anne-Marie _ Jeroen

 3. k@@tje Says:

  Ben blij dat ik er niet bij ben, volgens mij isser geen vuk an!

 4. Pieter O. Says:

  Hallo daar. Veel plezier met het vliegen daar.

  Willen jullie zaterdag even zwaaien naar die vliegtuigen naar Zuid-Afrika die hoog overvliegen. Ik zit er ook in. YIIIIHHHAAAAA!

Leave a Reply