juli 2010
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18jul

  Zaterdag 17 juli
  De hele nacht hebben we geen oog dicht gedaan. Vanwege de hoge temperatuur hadden we alle ramen en deuren van onze kamer open gezet. Het voordeel is dat het dan nog een beetje doorwaait, het nadeel is dat er dan ongenodigde gasten komen. En in ons geval waren dat vliegen en muggen. Normaal gesproken ben ik gek op vliegen, maar nu dus niet. Enfin, de tijd kroop voorbij en we waren dan ook blij dat de wekker ging. Na een overheerlijk ontbijt hebben we de wandelschoenen aangetrokken om een lekkere bergwandeling te maken. Eerst hebben we in het dorp nog een goede en grote rugzak gekocht van het merk Deuter, want in onze rode zakdoek van de knapzak paste niet veel. We zijn met de de lift naar boven gegaan om daarna te lopen naar het middenstation. Een deel hebben we droog af kunnen leggen en een deel in de regen. We zagen nog een tandemparaglider starten in de wolken en dreigende regen. Maar ja, de passagier weet toch niet wat er gebeurd, dus waarom ook niet. Toen we uit de lift stapten begon het te hozen. Werkelijk ongelofelijk hoeveel water in zo’n korte tijd kan vallen.
  ‘s Avonds hebben we lekker gegeten bij hotel Post en daarna hebben we afgeborreld bij Marianne, Etty en Leo. ‘t Was weer eens erg gezellig.
  Morgen gaan we richting Tannheim of Andelsbuch. We zien wel waar we uitkomen.

  Overigens, er zijn 2 nieuwe megaliften gebouwd hier in Westendorf. Hierdoor is het skigebied ontzettend groot geworden, bijna 300 km aan pistes. Er is voor 50 miljoen Euro geïvesteerd. Echt top.

  Tjüss

  Hier ben’ n de ploatties van vandoag!

  Posted by Sjeeraar @ 09:52

One Response to “Westendorf, muggen en vliegen”

 1. Nathalie Says:

  Hai Gerard en Marianne,
  Leuk om jullie vakantie avonturen te lezen ! Aan de foto’s te zien is het erg mooi en gezellig. Ik ben wel beetje jaloers hoor, ik ben alweer druk aan het werk (nou ja druk, nu dan even niet hihi, heb mezelf even pauze gegeven).
  Geniet ervan samen en nogmaals bedankt voor de gezelligheid in Oostenrijk.
  Tot gauw.
  Liefs en groetjes
  Nathalie

Leave a Reply