juli 2010
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19jul

  Maandag 19 juli
  De zon schijnt! Aangezien we gisteren vroeg (21:15 uur)op bed lagen en we vanochtend tegen 08:30 uur wakker werden, kan je wel stellen dat we waren uitgeslapen. De overheerlijke broodjes van de kempif zijn heerlijk, dus het ontbijt smaakte ons prima. Na een bezoek aan de plaatselijke supermarkt om o.a. het avondeten en drank te kopen, zijn we bij het vvv geweest om een Turismuskaart te halen. Omdat we meer dan 4 nachten verblijven in Lingenau, krijgen we een kaart waarmee we gratis de liften in kunnen, het openbaar vervoer is gratis en de zwembaden. En dit alles in de hele regio. Als rasechte Nederlanders zijn we dan ook erg blij met dit geschenk.

  Na het bezoek aan de vvv zijn we naar Bregenz gegaan om o.a. een roofvogelshow te bekijken. Maar de rij voor de liften was zo gigantisch groot, dat we hebben besloten om de roofvogelshow maar over te slaan. Daarna zijn we naar de haven gegaan. Bregenz ligt aan de Bodensee, een prachtig groot meer. We hebben een wandeling gemaakt langs de oever en zijn daarna gaan winkelen. Ik zal jullie de details besparen, maar ik heb veel alleen op bankjes gezeten in de winkelstraten van Bregenz. En dan zijn er ook nog mensen die “gezellig winkelen”!

  Vanuit Bregenz zijn we nog naar nAndelsbuch gegaan omdat ik wel een avondvlucht wilde maken, echter ging de lift niet meer. Dus na een lekkere Franziskaner voor mij en een cola voor Marianne zijn we maar weer naar de kempif gegaan. Hier hebben we lekkere Oostenrijkse nasi gemaakt. Dit is een beetje van Conimex, een beetje van Uncle Bens en een lekker op z’n Oostenrijks gekruid kipfiletje. Heerlijk!

  Ik heb inmiddels internet gevonden, nl. bij de eigenaresse van de kempif thuis. Ik ben dus enigszins bevoorrecht. Ik heb haar persoonlijke inlogcode ontvangen en zit op een bankje voor haar huis te uploaden. Perfect toch? Morgen ga ik viegen. Het plan is om na de lunch te vertrekken naar Andelsbuch. Dit is ongeveer 10 minuten rijden. De weersverwachting is voor morgen nog beter, dus ik heb goede hoop op een mooie vlucht.

  Inmiddels is het 22:00 uur en ik ga na het uploaden maar eens onder de bui en dan in mijn mandje.  Biss Morgen…

  De kiekjes van vandaag.

  Posted by Sjeeraar @ 22:02

Leave a Reply