augustus 2010
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12aug

  Zoals je wellicht op de weblog hebt kunnen lezen, was het weer een zeer gezellig samenzijn in Greifenburg deze zomer… Wel erg warm, maar verder prima vliegweer… We hebben genoten van de WK wdstrijden waarin Nederland zich plaatstte voor de Finale.

  Het clipje hieronder: Na het voetbal kiek’n op 6 juli heeft onze duitse buurman Jochen ons op de kempiff getracteerd op een gratis optreden, en dat was erg gaaf en heul gezellig.  Jochen is een leraar uit Karlsruhe en een hele toffe gast. Hij heeft een jaar vrij om de wereld rond te vliegen HIER vind je zijn blog met al zijn avonturen…

  Voor de rest kan ik melden dat ik het videomateriaal van Gerard en mij (v.w.b. Greifenburg) bij elkaar geraapt heb, en er een DVD van gebakken heb en op de LT server gezet. Iedereen die een FTP account van onze server heeft kan hem daar vanaf halen… (hij staat onder de map “DVD”) Gewoon de boel kopieren van de server naar je PC en m.b.v. brander software een nieuwe video DVD maken… Als je de video zelf nog wilt bewerken, kun je de “.VOB” extenties gewoon veranderen in “.MPG”, zodat je ze in je video bewerkings software kan laden. Ook de foto’s staan trouwens op de LT server.
  Groetjes! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:38

Leave a Reply