september 2010
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16sep

  Stefke = tiepmiep:

  We zijn vandaag heul rustig an begonnen, en daardoor greep Den Vloam de gelegenheid aan om ‘s morgens nog maar eens 2 tandemvluchten te maken voor z’n brevet. Jan en Gerard hebben ook nog een vluchtje gemaakt. In de loop van de middag zijn we met z’n allen weer naar Planfait gegaan. Het was nog wat bewolkt, en de wind kwam een beetje uit noord en was stevig. Hierdoor was de wind erg cross op de start, en moest je met beleid wegstarten. Het zou zonniger gaan worden was ons beloofd door Meteofrance, maar dat gebeurde niet. Ik had dus ook geen zin om te gaan wachten, want het werdt steeds donkerder, dus ben ik me gaan klaar maken en niet lang daarna gestart. Atze kwam er achteraan. Ik heb het 22 minuten kunnen rekken, maar kon niet boven blijven. De rest liet nogal op zich wachten, maar uiteindelijk waren ook Gerard, Jan, en Theo gestart. De rest vonden de  condities tocht iets té sportief of hadden geen zin in een glijvlucht, en zijn gaan wandelen naar beneden. Na een paar uurtjes op het terras zijn de auto’s opgehaald, en heeft Jan stiekum nóch een tandemvluchtje gemaakt, wat z’n totaal vandaag op 3 tandemvluchten bracht…

  Aan het einde van de middag hebben we een “broodje-worst-party” bedacht en hebben we heerlijke rookworst en knackworst opgewarmt en met brood en mosterd soldaat gemaakt.

  ‘S avonds hebben sommigen nog pizza’s gegeten, en hebben we weer een feestje gehad in de LT-partytent, met Olaf z’n i-Pad als gangmakert… Rond elven zijn we afgetaaid.

  HIER  nog een paar foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:31

One Response to “Rustig an en “Broodje-worst-party””

 1. Kroos Says:

  Leuke foto’s hoor, ziet er gezellig uit!

  Groet,
  Kroos
  Groupon.nl

Leave a Reply