september 2010
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18sep

  Anita is weer de klos:

  Het is nu half 6 ‘s avonds, en we rijden nederland binnen… We zijn vanochtend om ongeveer 9 uur vertrokken en hebben Atze meegenomen voor een lift naar Genéve waar hij op het vliegveld de leenauto kon ophalen. We hadden de wekker om 7 uur gezet maar helaas werden we om 20 voor 8 wakker, de familie Bakker en Tiben waren al bijna klaar voor vertrek. Gauw even opfrissen en om 8 uur namen we afscheid van deze 4…. Ze gingen via Zwitserland en Duitsland en wij (en Theo en Hilda) via Frankrijk. Onze reis ging zeer voorspoedig, en na wat zoeken konden we Atze met een gerust hart achterlaten bij Avis het verhuurbedrijf in de vertrekhal van vliegveld Genéve (franse zijde)… Ze waren daar zo vriendelijk dat hij maar even hoefde te wachten voordat zijn auto klaar stond. Om 10 uur reden we weer op de goede weg richting frankrijk. We hebben dus 2x de zwitserse grens gepasseerd, en 2 x de franse, en dat binnen een half uur… 

  De reis verliep verder zeer goed: heel weinig verkeer en door de Ardennen zelfs zo leeg dat ik meer dan 100 kilometer aan één stuk op de cruisecontrol kon doortuffen… Dit in tegenstelling tot de ander 4 die door Duitsland zijn gegaan… Ze sms’te al dat het één en al file was in Duitsland… Rond half 5 ‘s middags kregen we een sms’je dat ze wel 4 uur over 10 km hadden gedaan bij Baden-baden… Wat een verschil met ons. We kregen van Theo een sms-je dat hij blij was met de tip van ons om door Frankrijk te rijden (die zijn vanochtend om half 9 vertrokken en rijden ongeveer een uurtje voor ons uit). Jasper en Nathalie hebben afgelopen nacht doorgereden en kwamen vanochtend om half 6 aan.

  Dit is het eind van onze “week 37 in Annecy”, en het was een hele leuke, gezellige vliegvakantie. Voor mij helemaal geslaagd want mijn doel was een gemiddelde van 1 vlucht per dag en deze is gehaald 🙂 .We hebben op 6 verschillende start- en landingsplaatsen gevlogen (ik zelf op 4) en weer heel wat ervaring opgedaan! Helaas voor “onze mannen” was het niet zo heel erg thermisch, zodat er niet bij de “tandjes” kon worden gevlogen of “overlandjes” gemaakt konden worden helaas…. Maar al met al was het toch een hele goede week met mooi weer en  heul veul gezelligheid! Ik zeg; volgend jaar weer! Reserveer maar vast bij de baas!

  Doeiiiiiiiiiiiii 

  ps: ALLE foto’s staan in origineel formaat op de LT server…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:53

2 Responses to “Noar ûûs…”

 1. K@@tje Says:

  Fijn dat jullie weer veilig thuis “geland” zijn! Hebben jullie toch nog een “overlandje” gedaan met al die grensoverschrijdingen… 🙂
  Zien we jullie ook zaterdag in Ravenswaai?
  Greetz,
  K@@tje en Robin

 2. Jeffrey Says:

  Hoi K@@tje,
  Wij zijn van de partij hôr! Tot Zaterdag!

Leave a Reply