september 2010
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25sep
  Laffe Teckel Bokaal

  Laffe Teckel Bokaal

  Hallo Teckelreutjes en Teckelteefjes…

  Het vliegseizoen is bijna ten einde, en dus is het tijd voor de Laffe Teckel Bokaal verkiezing tweeduizendentien…

  De Laffe Teckel Bokaal is bedoeld voor dié Teckel die hem om wat voor reden dan ook verdient heeft… Dat kan zijn omdat hij of zij een schitteronde vliegprestatie neergezet heeft; maar ook omdat hij of zij bijvoorbeeld een héérlijke knoflooksalade gemaakt heeft in 2010, of gewoon een toffe peer is… Kortom: elke reden is wat mij betreft een goede reden…

  Ik nodig alle laffe teckel leden uit om na te denken over wie volgens jouw de LT-bokaal verdient heeft, en jouw keuze vervolgens naar mij te mailen inclusief de motivatie. Het emailadres: laffeteckelbokaal@laffeteckel.nl .

  Mocht er geen duidelijke nummer één zijn, dan  bepaald de opperteckel – al dan niet willekeurig – wie de bokaal krijgt. Over de uitslag valt niet te corresponderen, maar een flinke vergoeding om mijn bankrekening helpt wel 😉

  REAGEERD ALLEN! (ook de “aanhang” als het kan)

  En dan nog dit: Voor de Dolomietengangers volgende week… De eerste sneeuw is gevallen, dus dat wordt “Grand Bruléé”!!

  Sneeuw in de Dolomieten

  Sneeuw in de Dolomieten

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:41

Leave a Reply