september 2010
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28sep

  Ik was gisteren voor het eerst met de nieuwe auto naar het werk, dus die moest – ondanks de regen – even bewonderd worden tussen de middag… Daarna wilden we eigenlijk linea recta het overdekte winkelcentrum in om een bakkie te gaan doen, maar Rudi stond er op dat we een “klein rondje” gingen lopen ondanks de regen… Raar, want het was pest-pleuris-weer…

  Na behoorlijk aandringen van Rudi gingen we dan toch maar een klein stukkie lopen… Wel raar dat ie ineens naar een splinternieuwe Hyundai IX35 toe liep en de achterklep open deed!!! Eerst dachten we nog dat het een leenauto was omdat zijn auto weer eens schade had, maar niks hoor: meneer had stiekum een nieuwe auto gekocht!!! Die vuile rat!!!

  En het ergste was dat ie hem al in Maart besteld had, en het hem dus gelukt is om 6 maanden z’n klep dicht te houden tegen ons, ondanks onze pesterijtjes over zijn “ouwe bak”!!! Oorspronkelijk zou hij hem in Mei krijgen, maar de levertijd was enorm uitgelopen… Vandaar dat ie de laatste maanden zo sjagarijnig was 😉 ! Maar wel een super blitse bak hoor! Gefeliciteerd!

  Bekijk het nieuwe Laffe Teckel wagenpark HIER.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:00

4 Responses to ““Die vuile rat!!!”…”

 1. Gerd Lüürssen Says:

  De Skoda vind ik veruit de mooiste

 2. Robin Says:

  Is dat zo’n voiture waar 2 Fabia’s in de kofferbak passen 🙂 ?

 3. Nathalie Says:

  Nice car hoor Bea en Rudi, maar ehhh waar is jullie fotoreportage inclusief “babe”foto? Knuf nath XX

 4. Rudi Says:

  Hoi Robin,

  Helaas geen 2 Fabia’s maar wel véél pakzakken
  met bijbehorende piloten, ongeacht het terrein ;o)
  Tja wanneer de foto’s komen weet ik niet, ik ben
  geen babe…

  Mzzl Rudi.

Leave a Reply