oktober 2010
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02okt

  Vanmorgen ging om 2:30 de wekkert, en nadat ik een hengst op Jasper z’n slaapkamert gegeven had ben ik koffie gaan zetten en de boel klaarzetten. Jan kwam stipt op tijd om 03:00 aanzetten en nadat we de boel in de C8 geprakt hadden en afscheid genmen van Annie zijn we in de stromende regen vertrokken richting Italië.

  Jan heeft alleen gigantisch z’n rug verrekt, dus die loopt als robocop, en autorijden gaat hem slecht af. Hij had nog wat oefeningen gedaan in huize Griffioen, maar dat had weinig geholpen. Ik heb al gauw het stuur overgenomen, en we hebben besloten dat het beter voor Jan is dat ie niet rijd, want dat is erg slecht voor z’n rug.

  Jasper ligt natuurlijk al gauw in coma achterin, dus die heeft van driekwart van de reis niets gemerkt. Daarna heeft ie mij ook afgelost met rijden. We hebben ook veel gestopt onderweg, zodat Jan even z’n lichaam kon strekken. Het was heul veul regen onderweg en dat is vermoeiend sturen. Afgezien van een kleine navigatiefout boven venlo is de reis goed velopen en kwamen we 13 uur later aan.  Netto reistijd was echter 11 uur, en we hebben nergens oponthoud van betekenis gehad.

  We waren de eersten van de groep bij Hotel Olympia, en dus was het tijd voor een heerlijke Weissen in het zonnetje. Dat was genieten!Een klein uurtje later kwam de bus van Ayke aan zetten en gedurende de middag kwam ook de rest van het gezelschap binnen druppelen…

  Uiteraard volgde het gezellig bijkletsen aan de bar, en daarna het diner. Laat hebben we het vandaag niet gemaakt, want de meerderheid was te moe om uit de ogen te kijken…

  HIER al wat foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:22

One Response to “Heenreis”

 1. Tjitske Says:

  Ach, wat een mooie hop(f)jes.

Leave a Reply