oktober 2010
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03okt

  Na een onrustige nacht – door de droge en ijle lucht, de opwinding, en wellicht het bier – was ik wat brak opgestaan om een uur of half 8. Jasper heeft ook niet zó geslapen, want Jan snurkt als een waterbuffel! Ik heb een éénpersoonskamer, en Jasper en Jan slapen op een doppeltzimmer, dus die hebben last van elkaar 😉

  Het is prachtig weer, en na een lekker ontbijtje zijn we om een uur of 9 naar de breefing gegaan. Daar vertelde iedereen wat ie van deze week verwachtte en wat ie evt. wil doen of leren… Rond tienen zijn we met de 2 busjes richting de Pordoi-pas gereden. Daar bleek dat er een hardnekkige dalinversie bendeden ons lag, dus moesten we even wachten. Dat hebben we gedaan bij op het terras van het restaurant op de Pordoi-pas, in de zon en onder het genot van koffie, thee, en appfelstrudel (voor sommigen).

  Na een uur was de bewolking in het dal nog niet weggebrand, maar we zijn toch al naar de startplek gereden. Daar hebben we weer een uurtje gehangen en in de zon gelegen, en toen zijn we toch maar weer even terug gegaan naar het restaurant op de Pordoi-pas. Het was mmers lunch tijd, dus hebben we weer heerlijk in het zonnetje genoten van de goulashsoep en broodjes spek en kaas… Een kleine groep is trouwens vanaf de start nog naar de Belvederre start gelopen om te kijken hoe de situatie daar was. Na een dik uur kwamen zij ook aanzetten bij het restaurant voor het betere lunchwerk…

  Uiteindelijk was om 14:00 de dalinversie helemaal opgelost en kon er gestart worden. Iedereen kwam goed weg (sommige in 2e instantie) enkon het betere soarwerk beginnen. Een paar zakten al snel uit en anderen bleven bijna een uur boven. erg leuk. nadat we geland waren op het schapendrollenveld was er al weer een busje omhoog gegaan voor een 2e vlucht. Weer van Pordoi, want Col de Rodella zat al in de wolken. Er is 1 busje weggestart plus nog 1 piloot van ons busje en toen trok de lucht dicht.

  We hebben de boel weer opgevouwen en zijn naar het hoel gegaan. Daar hebben we inmiddels gegeten en zelfs de filmpjes bekeken van alle starts vandaag.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:32

3 Responses to “Eerste dag: top gevlogen & lekker weer”

 1. Nathalie Says:

  Mooie foto’s heren ! En niet te vergeten de stoere 3 J’s picture voor de fans 🙂
  @ Jan: lekker doorsnurken hoor, des te blijer is mijn skattie straks als hij weer thuis is en naast deze schone slaapster ligt hihihi.
  Geniet ervan mannen, op naar supervluchten en ik wacht met smart op de verhalen en foto’s.
  Groetjes,
  nathalie

 2. Anita Says:

  Tja, Jeffrey was getipt door iemand, over dat snurken … 🙂
  Veel plezier allemaal en ik zal duimen voor mooi weer!
  Groetjes Annie S.

 3. Tjitske Says:

  Ik weet uit betrouwbare bron dat Jan voornamelijk snurkt na een paar biertjes. Dus Jasper: pech joch.

Leave a Reply