oktober 2010
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06okt

  Jeffrey heeft weer tiepcorvee…

  Voordat ik over vandaag begin, moet ik nog even iets over gisteren kwijt… Toen besloot een gedeelte te wachten op vliegbaar weer boven op Pordoi, en de anderen hadden het wel gezien. Aan het eind van de middag zaten we in het hotel en zagen we ineens een scherm voorbij de ramen vliegen… Bleek dat bene en Ayke bij de skiliften omhoog gelopen waren, en naar beneden gevlogen, en de pent op de schuine helling voor het hotel parkeerden. De piloten die boven gewacht hebben waren inmiddels gearriveerd met de busjes, en kennelijk hadden ze niet gevlogen… Jasper en ik grapten nog dat wij de juiste beslissing hadden genomen om niet te wachten, en dat kwam natuurlijk door onze  “Jarenlnge ervaring” en de meteokennis van Jasper… Dit zeiden we express met veel kapsones, terwijl we de armen strekten en de nagelriemen checkten (probeer je dat te visualizeren).

  ‘s Avonds gingen we de filmpjes bekijken, en wij (de mensen die NIET wilde vliegen) dachten nog dat we alleen het filmpje te zien kregen van Ayke en Bene die bij het hotel gingen landen. Maar daarna kregen we ook filmjes te zien van mensen die langs de wolken vlogen, en die herkenden wij niet… Het werd stil, en het duurde eventjes voordat we doorhadden dat die ratten dus wél gevgen hadden! De smeerlappen hadden ons in de maling genomen… Ik zeg 2-1 voor de wel-vliegers.

  Vanmorgen werden we wakker met een stralend zonnetje, en geen wolkje aan de lucht. Dat resulteerde in een prachtige vliegdag, waarbij we 1 x van prodol zijn gegaan en 2x van Rodella. De lift gaat nog de hele week, dus hebben we allemaal een 3-dagen kaart gekocht, zodat je zo vaak je maar wilt naar boven kan. Ik had trouwens weer een gigant van een inklapper op niet al te grote hoogte, dus ik had weer een heerlijke flash-back van vorig jaar (not!). Iedereen heeft mooie duurvluchten kunnen maken en de stemming was dus opperbest!

  Een aantal mensen hadden nog fut om te vliegen vanaf het monument naar de liften in Arraba, dus die hebben we daar ook nog even van de berg getrapt. Bene is weer voor het hotel geland, en wel midden op de weg voor het hotel langs… (zie foto’s)  Topvliegert!

  Nu zitten we weer gezellig filmpjes te bekijken van de landing, maar een paar zitten al weer te knikkebollen, dus het zal niet laat worden vandaag…

  HIER weer een zooitje foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:17

6 Responses to “Topdag!”

 1. Anita Says:

  Tjee, nou ben ik wel een beetje jaloers zeg, wat een mooie foto’s, of eigenlijk
  het is daar toch prachtig mooi. Wat leuk is, dat ik bij heel veel foto’s zit te kijken van: daar loopt een piste en daar hebben we geskied… alles is heel erg
  herkenbaar ook zonder sneeuw!!! Nou, allemaal nog heel veel vliegplezier de komende
  twee dagen! Groetjes

 2. Anita Says:

  ps….sorry voor de vergeten komma’s,,,, bij deze

 3. Robin Says:

  Je vergeet er nog eentje ,
  🙂

 4. wilma Says:

  Ja, ook ik zit met enige jaloezie thuis op de bank. Volgend jaar toch maar weer mee. Wat denk jij Anita…? Veel (vlieg)plezier nog en de groetjes daar

  Ps…het visualiseren kosten niet zo heel veel moeite hoor…

 5. Anita Says:

  Nou, wie weet … misschien??? desnoods alleen om te wandelen………

 6. rudi Says:

  vliegen?? wandelen?? waar blijft het skiën!!

  Tja, sorry, net weer de eerste les op de mat gehad
  (samen met Olaf en Bea) Kan niet wachten op de sneeuw!!

  Mzzl Rudi

Leave a Reply