oktober 2010
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09okt

  Jeffrey sluit de weblog van de Dolomieten af:

  Gisteravond hebben we al afscheid genomen van mensen die heul vroeg zouden vertrekken richting nederland, en een bescheiden kluppie mensen heeft besloten om eerst een ontbijtje te nemen alvorens de reis te aanvaarden… We hebben de boel alvast in de auto geladen en hebben toen nog op ons gemakkie ontbeten.

  Om 8:30 zijn we vertrokken richting Nederland. Het is erg mistig, maar naarmate we lager kwamen werdt het steeds beter. Uiteindelijk reden we in een heerlijk zonnetje. Vooral nabij de pas richting duitsland kon je mooi de nordstau bewolking tegen de alpen zien botsen en er overheen slaan, terwijl aan de oostenrijkse kan het zonnetje scheen (zie de foto’s).

  Bij de Fernpass was één rijstrook afgesloten en werd er verkeer geregeld met stoplichten. Dat zorgde voor wat oponthoud, maar voor de rest hebben we geen file gezien. De reis verliep super. We hebben keurig om de 2 á 3 uur gestopt en ons rond half zes bij een Burger King langs de weg nog vergrepen aan een Double Whopper… Hééérlijk!

  Rond 9:30 arriveerde we in Fryslân en hebben we na een bakkie koffie de boel overgeladen en afscheid genomen, waarna Jan en Jappie begonnen aan hun laatste etappe.

  Het was een hele gezellige week, met een hele leuke club mensen, en we hebben iedere dag kunnen vliegen… Kortgezegd: Top! 

  Ik wil dan ook Peter, Pieter, Peter, Mark, Wouter, Jasper, Jan, Adri, Gerard, Ger, Frits, Wytse, Han, Benjamin, Ayke en Bene bedanken voor de gezelligheid, en we komen mekaar vast wel weer een keertje tegen. Ik mail jullie binnenkort als de foto’s op de Laffe Teckel server staan… Groet’n!  Jeffrey.

  HIER de laatste foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:03

3 Responses to “Noar hûûs”

 1. K@@tje Says:

  Nah dat zag er allemaal weer heul gezellig uut! Mooie foto’s overigens. Nu maar aftellen weer…

  Greetz,
  K@@tje

 2. Pieter O. Says:

  Het was inderdaad erg gezellig, en het is deze week uiteraard een stuk minder gezellig hier in Arabba, maar… vandaag zijn 3 mensen vanaf Col Rodella naar Arabba gevlogen, heeft Job de Marmalada van heel… eehhh sorry… ‘heul’ dichtbij gezien, en ik… tja, ik had het wel weer gezien na een bijna botsing met een ‘idioot’ en een frontstall toen ik uit de thermiek donderde. Wel ben ik hoger geweest dan vorige week! Morgen geen excuses meer!

 3. Stefke Says:

  Sorry mensen… De link naar de foto’s was de verkeerde… Hij is inmiddels gecorrigeerd.

  Groeten!

Leave a Reply