oktober 2010
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24okt
  Iedereen aan de Schnapps van Marina

  Iedereen aan de Schnapps van Marina

  We waren met een roedel Teckels gisteren te gast bij Jan en Tjitske om het vliegseizoen af te sluiten, en de voor uitreiking van de Laffe Teckel bokaal… Daarnaast werd ook de DVD van Annecy 2010 vertoond op groot scherm.

  Ik voel mij zeer vereerd dat ik dit jaar de Laffe Teckel Bokaal in ontvangst mocht nemen… Heel erg bedankt!

  Het was uiteraard weer errug gezellig en de schnapps van Marina smaakte héérlijk! Het was zó gezellig, dat we afgesproken hebben dat we ook met alle Laffe Teckels oud & nieuw gaan vieren dit jaar! Meer info vind je op ons forum: www.stuurlijn.nl

  De foto’s van gisteravond vind je  op de LT fotoserver in de map /laffeteckel/2010-10-23 Laffe Teckel Seizoensafsluiting.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:17

4 Responses to “Seizoensafsluiting was beregezellig!”

 1. Nathalie Says:

  Lieve Teckels,
  Allereerst wil ik nog even Jan en Tjitske bedanken voor hun gastvrijheid (het was super geregeld allemaal) en de voorzitter voor de verdere organisatie en levering van de nodige spulletjes :-). Ik ben trouwens nog steeds onder de indruk en vereerd met de 2e plaats en wil hierbij ook de terechte winnaar nogmaals feliciteren:-)
  Het was een super gezellige avond, ik heb weer veel met jullie gelachen en genoten (wel een beetje een houten hoofd, maar het was het waard hihihi).
  Kortom: allen bedankt en Jasper en ik zijn er zeker bij met oud en nieuw vieren !!!!

 2. Sjeeraar Says:

  Het was inderdaad een supergaaf feest. Ik wil, ook namens Marianne, Tjitske en Den Vloam bedanken voor hun gastvrijheid het vele drinken en vooral voor de wraps. Super!
  Voor Stefke steek ik beide duimen op. De dvd van Annecy was leuk gemonteerd en de hoes zag er super uit. Gelukkig heeft hij een werkgever die hem de tijd geeft om dit te kunnen doen. Een terechte winnaar van de LT-bokaal 2010.

  Nu nog even de jaarwisseling vieren, een wintersportvakantie houden en dan begint alweer het nieuwe vliegseizoen. Ook in Nederland kunnen we gelukkig blijven vliegen. Ik heb er zin in…

  Sjeeraar

 3. k@@tje Says:

  Proficiat Stefke! Helemaal terecht!!! Je hebt het verdiend. Ziet er gezellig uit, en alvast heeeeeeel veel plezier bij de jaarwisseling. Duurt nog wa eem maar leuk vooruutzicht! Kan niet wáchten tot mei, om weer in de lucht te hangen. Ga in april examen doen voor het brevet2, dussssssss duim maar voor me!
  Toedels,
  k@@tje

 4. Jantine en Dirk Says:

  Nou, dat zag er weer errug gezelig uit (als vanouds natuurlijk).
  Maar waar is de foto van de (terechte) winnaar, trots poserend met de bokaal ??!!

  Groetjes, Jantine en Dirk

Leave a Reply