januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20jan

  Jawel… Morgen is het zover… Dan vind de jaarlijkse wintertrek plaats van de Laffe Teckels…

  Zo’n 12 Laffe Teckels en 2 zwerfhondjes zullen de barre tocht naar het zuid-oosten ondernemen om in Leogang (Oostenrijk) aan te sterken, zodat ze een week later weer met frisse tegenzin het werk kunnen aanvaarden…

  We verblijven in Chalet “Thurnhaus”, en worden daar op ons wensen bedient door de aanwezige bediening daar in de vorm van 2 bevallige jongedames (tenminste, dat hopen de kerels 😉 Voor het zelfde geld krijgen we Greet en Truus, of Helga en Ans… )

  Ik hoop weer een weblog bij te kunnen houden, met heul veul foto’s natuurlijk! HIER alvast wat webcams in de buurt…
  Groet’n!  Stefke.

  Deze Wintersport wordt mede mogelijk gemaakt door:

   Lunchroom HARRELS Lelystad

      (www.lunchroomharrels.com)

   

  Volgende posting

  Volgende posting

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:40

5 Responses to “13 mafkezen in 1 chalet… Dat wordt lachen!!!”

 1. Sjeeraar Says:

  Heel veel plezier, drink niet te weinig, doe niet voorzichtig en ga te keer als beesten!

  Cheerio,
  Sjeeraar

 2. Nathalie Says:

  Hai skatties,
  Veel plezier, geniet ervan en drink zo nu en dan even een schnapsie op mij. Op mij is ik die hier heeeeel triest zielig en alleen (snik, snik) achter blijft, met als enige troost mijn laptop en de laffe teckel site… dus, WAAR BLIJVEN DE FOTO’s en de verhalen???
  Geef die vent van me een lieve kus (zonder tong jeffrey!!!) en we smsen, mailen, facebooken enz.. 🙂
  Maak er iets moois van daar.
  Oh, ja en eh gave link naar ons aller Harry, zal ie blij mee zijn 🙂 Ik zal volgende week de honeurs wel waarnemen en een bakkie koffie (want meer zit er voor mij niet in. sorry Harry) bij ze halen. Ik had net Maud aan de telefoon en ik moest jullie ook van Maud en Ruud de groetjes doen en veel plezier wensen, dus bij deze!!
  Tsjonge, sorry hoor. Deze comment is zowat een blog geworden, maar dat krijg je als je op jullie verhalen zit te wachten. DUURT LANG !!
  Nee hoor, ik snap best dat jullie al op 1 oor liggen, zodat jullie morgenochtend supper vroeg van de piste af kunnen knallen. Ik stop nu echt met typen, ik ga nog maar even een heerlijk bakkie thee drinken…
  Liefs en dikke knuf voor jullie allen
  Lonely Nathy

 3. K@@tje Says:

  Viel Spass, und zum wohl!

 4. K@@tje Says:

  Oja, Greet is handig om flesjes te open, en Helga om noten te kraken…

 5. Stefke Says:

  Jasper stond erop dat ik VEUL tong gebruikte 😉 Groetjes terug van ons allemaal!

Leave a Reply