januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jan

  Om 08:00 ‘s morgen kwamen Jan en Lieneke de dam op rijden. We hebben alle bagage achterin gepleurd, en om 8:15 zijn we vertrokken richting Oostenrijk. De reis ging eigenlijk prima. Afgezien van een klein missertje in Venlo (duh) hebben we eigenlijk nergens  oponthoud van betekenis gehad.  We hebben weer de links-Rheinische route genomen (de 61) en via Heilbronn, feuchtwangen naar beneden richting Ulm, en toen via de ring van Munchen richting Oostenrijk. Daar werdt het wat drukker, maar na een kleine 10 uur sturen kwamen we aan bij ons chalet.

  De rest van de roedel was er al en zat al zwaar aan de drank in de woonkamer 😉 We hebben alles even bekeken en iedereen heeft een kamer uitgezocht waarna wij ook aan de zuip zijn gegaan. Het was al gauw erg gezellig natuurlijk. Het stel wat hier de boel runt heeft zich even voorgesteld en hebben even met ons gzellig gezeten.

  Om een uur of 7 kregen sommigen van ons trek, en dus zijn we naar het restaurant hier om de hoek getogen, waar we heerlijk hebben gegeten (vooral Schnitzel en Rumpsteak waren poulair). De rest van de avond hebben we nog wat nageborreld en om een uur of 11 zijn we noar bedde gegaan…

  De foto’s van vandaag vind je HIER (worden vanavond wellicht aangevuld). Alle foto’s komen trouwens op mijn ” Mobile-me-gallery”  en de hoofdmap kun je HIER vinden. (zo heb je alle foto’s bij elkaar)

  Groeten! Jeffrey.

  Deze Wintersport wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Lunchroom HARRELS Lelystad

  (www.lunchroomharrels.com)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:32

2 Responses to “Heenreis ging top!”

 1. Sjaak Says:

  Ziet er goed uit! (En dan heb ik het niet over dat in een pak gehesen hamstertje)
  Veel plezier!!!

 2. Nathalie Says:

  YEAH!! Thanks, nu kan ik een beetje meegenieten :-). Het ziet er weer gezellig uit moppies. Mooie foto’s en gezelligheid, dus dat gaat wel goed daar. Groetjes allemaal
  Knuf
  nath

Leave a Reply