januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22jan

  We hebben vandaag ontbijt besteld om 8 uur, dus de wekker was meedogenloos vanochtend. Veel van ons hebben slecht geslapen (door de drank en drukte van gisteren denk ik) en dat resulteerde in wat verschrompelde gezichten vanmorgen aan de ontbijttafel.

  Na het ontbijt zijn we richting de skiverhuur en cabinelift gegaan. We moeten ski-passen hebben en sommigen moeten ski’s huren. Toen dat geregeld was zijn we naar boven gegaan. Het sneeuwt licht, maar de zon doet verwoede pogingen om er doorheen te prikken. De eerste meters skiën zijn altijd weer even wennen natuurlijk, en voor mij helemaal… Na mijn parapent ongeval van September 2009 moest ik de wintersport 2010 overslaan, omdat mijn lichaam- en vooral mijn enkel in puin lag. Dat is inmiddels stukken beter, maar het is afwachten hoe hij zich houd bij het skiën. Na 3 of 4 afdalingen ging het al weer redelijk met het skiën, maar de enkel begon wel te dreinen en zeer te doen. Ik heb tijdens de koffie-break in het restaurant boven dan ook besloten niet mee te gaan naar Saalbach, om de boel niet meteen te overbelasten. Ik ben gewoon op m’n gemakkie weer richting Leogang gegaan, en de rest is richting Saalbach gegaan.

  Onderweg naar leogang heb ik een paar keer genoten van het zonnetje, en eenmaal beneden heb ik maar even een lekkere choco met rum genomen. Ook heb ik even een paar bretels gekocht, want m’n skiebroek zakt mie van de konte…

  Het is nu 3 uur en ik zit in het chalet dit verslag te typen. De rest is tussen 16:30 en 17:00 thuis gekomen… Ze zijn elkaar hier en daar wel kwijt geraakt, dus ze kwamen niet tegelijk terug… Inmiddels hebben Jeroen en Linde (de catering van dit chalet) een heerlijke Apfelstrudel gemaakt met vanillesaus, en die vind gretig aftrek. Mensen zijn gaan bier drinken en douchen en om 19:00 uur kunnen we eten…

  Hier de foto’s tot nu toe

  Deze Wintersport wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Lunchroom HARRELS Lelystad

  (www.lunchroomharrels.com)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:23

5 Responses to “De eerste ski-dag”

 1. K@@tje Says:

  Ik vloek niet snel, maar teeeeering wat een teringmooie foto’s… Dussss… ziet er goed uit!

 2. Nathalie Says:

  @ Jeffrey: RESPECT dat je het gewoon rustig aan doet als het niet lekker voelt met je enkel enz. Ik hoop dat dat snel weer beter gaat en dat je een langere tocht redt, maar in elk geval heb je alweer kunnen skieen. Top man!!!!
  @ alle ski teckels: Weer mooie foto’s, ik geniet mee vanaf de zijlijn en ben best een beetje jaloers hoor hihihi. Voor straks Weltrusten en veel (ski) plezier morgen
  xx nath

 3. Stefke Says:

  dankewol! Der wordt – na een heerlijke maaltijd – nu zwaar gedobbeld… Jan en Lieneke krijgen een snelcursus 6jes gooien…

 4. Sjeeraar Says:

  ‘t Ziet er prachtig uit! Wij zijn niet jaloers, echt niet, echt niet, echt niet, echt niet, echt niet,…………………echt wel.

  Ennuh, hoe gaat het met Lieneke op haar nieuwe skischoenen?

  Groetjes,
  Gerard

 5. Stefke Says:

  Lieneke gaat ” as de brandweer” !

Leave a Reply