januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 23jan

  Anita heeft deze avond typ-dienst:

  Vanmorgen werden we wakker met een strakblauwe lucht, het beloofde een mooie zonnige dag te worden. Na een lekker ontbijt gingen we met frisse moed naar de lift, dit is ongeveer  10 minuten lopen. Een lekkere warming-up wandeling met mooie uitzichten op de bergen. Gelukkig kunnen we dit op onze gewone schoenen doen, want de ski’s + schoenen hebben we gestald in het ski-depot bij de lift.

  Het plan was om eerst deze ochtend bij Leogang te blijven, lekker rustige, brede pistes in de zon. We hebben de mooie blauwe afdaling een paar keer gedaan, Jeffrey en Judith deden het rustig aan en konden met het uitzicht op de piste, mooi in de zon zitten op een terrasje . Het was heerlijk in de zon, lekker goed zicht en relaxed. Om een uur of 12 hebben we bij deze tent ook gegeten met z’n allen. Lekkere goulash-soep, kaiserschmarren en Leoganger sippe topten (een soort groentesoep, een hele bak vol)

  Na de lunch zijn we een eindje richting Saalbach gegaan, halverwege boven op een berg moest  Jeffrey afhaken ivm zijn rotte enkel en is lekker in de zon gaan zitten in een ligstoel op een terras. Het skiën ging heerlijk, in de loop van de middag zijn Judith/Daniel/Bea en Rudi afgesplitst en de harde kern bleef over 😉 Toch moesten we weer opschieten om terug te komen, want de tijd vloog om en de laatste lift die we moeten halen stopt om 4 uur.  Na wat sms-verkeer, kwamen we als groep weer bij elkaar, op de berg waar we Jeffrey hadden “achtergelaten” Ze zaten heerlijk in de zon op ligstoelen met een schapenvachtje  en een dekentje. We zijn vanuit daar doorgeskied naar, voor deze week, onze “laatste-afdalings-neut-stube” . Om 5 uur gingen we ,met een gluhwein/jagerthee in de benen, soepeltjes naar beneden.

  Het eten werd vanavond weer om 7 uur geserveerd, gister was het heerlijke lasagne+salade, nu was het parelhoen omhuld met spek, vooraf  broccoli soep en na een mouse met rum en chocola…. heerlijk.

  Nu is een deel aan het kaarten/ommetje lopen/ massage …;-) Kortom we vermaken ons prima en het is heel gezellig!

  HIER de foto’s van vandaag. (en ik ga proberen der straks nog wat fillumpies bij te knallen)

  Deze Wintersport wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Lunchroom HARRELS Lelystad

  (www.lunchroomharrels.com) En de groeten van Karin en Rene van BSRECLAME

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:53

6 Responses to “Schitteronde zonnige dag!”

 1. Sjaak II Says:

  Mooie snelle posting!
  Wij genieten er iedere dag weer volop van!!

  Ehh, kan je de naam van dat lekkere mokkel ook ff op de site zetten?

  Vast dank!

 2. Stefke Says:

  Dat willen we best doen, maar we willen eerst weten met wie we hier van doen hebben… Dus Sjaak: Zeg eens wie u bent 😉

 3. Nathalie Says:

  Ook vanuit de polder weer hulde en hartelijk dank voor de dagelijkse berichtgeving 🙂
  De foto’s waren ook weer super!
  IK MIS JULLIE ! En 1 iemand in het bijzonder (ik noem geen naam JASPER).
  Getverdemme wat ziet het er allemaal weer gezellig uit. Schaam je niet en voel je niet opgelaten dat ik hier in mijn upsie thuis zit weg te kwijnen, maar geniet er vooral volop van 🙂
  Ik vroeg me toch stiekem nog wel even af of er nog wel iemand aan denkt om zo nu en dan mijn schatje even een aai over de bol (hoofd dus!) en een knuffel te geven, zoals afgesproken?? Ik zag namelijk een foto waar Jasper wel een beetje sip op keek (of was dat expres, zodat ik denk dat hij mij mist hihihi).
  Veel plezier skatties.
  Liefs en een hele dikke knuffel voor jullie allemaal (en een kus voor jasper)

 4. Tjitske Says:

  Jee, wat moet dat een relaxte sport zijn. Je zit gewoon in de bergen te kijken naar een strakke zak en een heleboel lenti’s en de dag/week is niet eens verknalt. Als jullie de spanning straks nog maar aan kunnen, als de pakzak weer mee moet.
  Geniet er nu nog maar even van.

 5. Stefke Says:

  Zoals je op de foto’s van Maandag kunt zien, heeft Jappie tegenwoordig een vriend die ALTIJD en OVERAL bij hem is…

 6. wilma Says:

  Dat ziet er allemaal wel weer heel gezellig uit!! Heerlijk al die sneeuw. Ik heb vandaag op de mat droog mogen oefenen maarrr… dat houd wel in dat ik het nog te goed heb. Heel veel plezier en geniet er nog lekker van. Groetjes Wilma

Leave a Reply