januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jan

  Stefke heeft tikcorvee…

  We houden het vandaag kort want anders ben ik weer de hele avond bezig. Vanmorgen moesten we zelf het ontbijt regelen, want het is de vrije dag van Jeroen en Linde. Maar ik moet zeggen dat de ” inval-catering” – in de vorm van Daniel (met Olaf als afwas-knaapje) – het heel goed heeft waargenomen. Hij heeft z’n vak misgelopen 😉

  Het heeft zo’n beetje de hele nacht gesneeuwd, en der ligt dus een enorm pak sneeuw. Vandaag zijn een paar mensen een beetje lui, en besluiten niet meteen te gaan skiën maar eerst een paar spelletjes ” Houten” te gaan doen. Houten is een kaartspel, wat vanaf heden tot een standaard-laffe-teckel-spel gerekend mag worden. Erg leuk! Jasper en Bea gaan vandaag niet skiën, maar geven de poot’n wat rust. Ik heb zelf maar 1 afdaling gedaan, en had erg veel last van m’n enkel, dus heb ik het record ” stube-ziten”  verbroken. Na 2 spelletjes houten zijn ook de luie mensen gaan skiën. We hebben afgesproken dat we om 13:30 in de ” tieten-Alm” gaan lunchen, en Jappie en Bea komen dan ook met de cabinelift.

  Der is weer heerlijk geskied, en zoals je op de foto’s kunt zien, gingen sommigen door meters sneeuw heen! Rond 13:30 was iedereen in de tieten-alm en hebben we weer heerlijk gegeten. Daarna weer verder skiën of met de lift terug.

  Vanavond hebben we dus weer in het restaurant om de hoek gegeten, en dat was erg lekker en gezellig.

  HIER de foto’s van vandaag…

  WIKIpedia ” Tieten-Alm” : Een restaurant in oud-oostenrijkse stijl, waarbij het bedienend personeel  in oud-oostenrijkse kleding aan heeft. Oud-oostenrijkse kleding staat erom bekend dat het bos hout voor de deur uitbundig getoond wordt…
  Synoniem voor Tieten-Alm: Borsten-Bar. (Zeer geliefd bij de mannen!)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:10

One Response to “Heul veul sneeuw!!!”

 1. Tjitske Says:

  t zien weur mooi’n ploaties. Dank.
  Tes en Ayke vinden het leuk om papa en alle andere teckels zo via de foto’s te volgen.
  Hier een stukje tekst van AYKE:
  AAAAAAAPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMNNNNNNNNNNFFFDDDDDDDDDAYKE
  (Je weet wel alle belangrijke letters A van ayke P van papa, N van Nathalie, etc.
  Lekker skien allemaal.
  Groetjes,
  Tes, Ayke en Tjitske

Leave a Reply