januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jan

  Jeffrey nog steeds de bok…

  Vandaag is de kudde weer gesplitst in een groepje die Anita’s voorstel om de “68” te doen kon waarderen; en een groepje dat richting Hinterglemm wou skiën. De “68” is een hele lange- en mooie brede piste die helemaal naar het dal gaat, en waarna je met de bus weer naar de ” Schonleiten” lift gebracht wordt. Dat je 10 minuten met de bus moet was voor de meesten te afschrikwekkend, maar Judith, Lieneke, Anita Jan thé Man en Ikzelf vonden dat geen enkel probleem dus hebben we genoten van deze heerlijke piste. Hij is lang, breed, niet te stijl en heul rustig, dus super!

  Voor de rest van de dag hebben we met z’n vijven lekker geskied en om een uur of 2 ‘s middags waren we in de “Forsthof-Alm” (beneden de “Tieten-Alm) alwaar we op een verwarmd terras geluncht hebben. De goulash suppe en kaisersmarren smaakte weer voortreffelijk!

  Daarna naar beneden gegaan, alwaar ik het wel genoeg vond, maar Annie, Juut, Jan en Lieneke nog niet dus die zijn weer de cabinelift ingestapt. Ik heb lekker gedouched en zit nu in het Chalet te wachten op de rest, want we hebben om 17:00 een borrel en wat lekkers hier in het chalet. (en ze komen zojuist binnen).  De rest van de groep is helemaal achter Hinterglemm geweest en hebben pas om 15:30 gelunched. Een hele mooie dag dus al met al.

  Jeroen en Lnde hebben heerlijke gluhwein gemaakt compleet met brandende suiker-piramide. Ook kregen we gebraden kippevleugeltjes en worstjes en schnapps. Heerlijk!

  Vanavond hebben we kaasfondue hier in het chalet, dus dat wordt smullen.

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:38

2 Responses to “De “68” geslecht!”

 1. Nathalie Says:

  He getverdemme, ik vind het echt sneu voor jullie hoor, het is behoorlijk afzien met al die sneeuw, dat eten en de gezelligheid! De fot’s toonde wederom maar weer eens dat jullie het niet makkelijk hebben. Gelukkig voor jullie zit het er bijna op. Sterkte nog even en ik hoop dat jullie het nog volhouden in die barre omstandigheden hihihiihih.
  Dikke knuf skatties en tot gauw
  xxx nath

 2. Stefke Says:

  dank je wel voor het medeleven 😉
  Nog effe volhouden he! Overmorgen istie weer tuus.
  Groetjes van ons.

Leave a Reply