januari 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29jan

  Stefke ant woord:

  Nou… Zit ik dan… Thuis op de bank met het kacheltje aan, en 2 spinnende katten op schoot.

  Weer thuis bij de katten

  Weer thuis bij de katten

  Vanmorgen vroeg zijn Olaf, Den Vloam en Jappie als eerste vertrokken (rond 5:30), maar de rest heeft het rustiger aan gedaan en heeft eerst even een broodje gesmeerd en en bakkie koffie gedronken. De autos moesten ook nog sneeuw- en ijsvrij worden gemaakt, en dat viuel nog niet mee want het heeft hard gevroren vannacht! (Toen ik eenmaal thuis de thermoskan opende na een week in de auto, was het restant koffie nog bevroren!). Om een uur of zeven hebben we afscheid genomen van elkaar en zijn we vertrokken  uit Leogang, en om half drie ‘s middags reden wij Nederland binnen. In stief 10 uurtjes hebben het gereden, en we hebben geen file gezien. Sterker nog: het was “onmeunig” rustig op de weg. We hebben weer de de vertrouwde west-rheinische-route gedaan, en dat ging weer uitsteekbaar! Wij reden met Jan en Lieneke mee, en we hebben de reis afgesloten met een cholesterol-party bij de McSnack in Steenwijk… Heerlijk!

  Het was weer een fantastische week wintersport, met veel gezelligheid en lol. Jeroen en Linde hebben ons heerlijk verwend met hun culinaire kunsten, en we hebben het getroffen met afwisselend weer en veel sneuw en ook zon. Iedereen bedankt hiervoor, en laten we gauw een reünie plannen!

  HIER de laatste foto’s van de fabia van Juut en Daan bij de Hanekam…

  Groetjes! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:49

3 Responses to “Veilig thuis”

 1. Rene en Karin Says:

  Hallo allemaal!

  Het was een heeeerlijke wintersport,bedankt allemaal voor de gezelligheid.
  Wij waren wat later thuis:
  -na nog gezellig gekletst met Linde bleek het plots een half uur later….
  -onderweg leuke oostenrijkse vogelhuisjes gekocht, strohrum en jagatee(de winkel had weer een leuk omzetje 🙂 ), weet je wel Jeffrey? De huisjes die ik aanwees op de piste.
  -we dachten een file te omzeilen en kwamen terecht in het bayrische wald….(ook leuk)
  -Na filemelding per sms (met dank aan rudi) tussen koln en oberhausen een alternatieve route genomen via venlo (niet moeten doen).
  – De grote M was niet vindbaar als je hem nodig hebt! Afijn uiteindelijk onze riesenhunger toch gestild met een heerlijke XL hamburger en een superlekkere wrap.

  reunie lijkt me heel leuk, misschien een alternatieve skiparty, maar dan op het water met een heerlijke kaasfondue, jagathee als opwarmer?(gniffel) (onze boot zal dan in topconditie zijn-hoop ik-, nu onze steiger weer herconstrueren…..)

  groetjes

  Rene en Karin

 2. Rudi (en Bea) Says:

  Howdy,

  Ook wij vonden er nixs an!!
  Onze terug reisging redelijk voorspoedig. Om 7 uur scherp reden we weg. Via de 8, de 5 naar de 3. Toen onze Truus begon te miepen over ernstig oponthoud tussen Koln en Oberhausen (totaal 10 km stilstaand verkeer) hebben we maar even een smsje gestuurd. De aangeboden omleiding hebben we maar geaccepteerd en zijn zo via de rondweg van Koln naar de 57 gereden en bij Boxmeer (A77) de grens over. Dit ging eigenlijk erg goed (alleen heb ik het fijne stukje Oberhausen-Arnhem wel gemist om ff lekker te planken).
  We hebben het redelijk “rustig” aangedaan een zijn 3 keer gestopt. Eerst even een lekker bakkie doen, daarna rustig een broodje gekocht en alle keren geprobeerd het gat in de tank te dichten… We waren om kwart voor vijf thuis.
  Wij hebben natuurlijk erg gezond gegeten met als toetje nog een paar oliebollen!!

  Ook wij zijn in voor een reunië, maar hopen dat met name de filmpjes al eerder beschikbaar zijn ;o).

  Allen bedankt voor de fijne wintersport!!

  Mzzl, R&B

 3. Jasper Says:

  Het was een gezellige witte en houtige week. Wel stond er een aantal dagen het condens op het staal maar goed het zij zo.
  Al met al is de week omgevlogen en zit nu af te kicken achter het bureautje.
  Wij (Olaf, Jan en ik) hebben nagenoeg geen oponthoud gehad, op 1 ongeval na. 3 van de 4 rijstroken waren afgesloten maar dit leverde slechts 15 minuten vertraging op. Voor de rest hebben we de turbo van de fabia lekker woest kunnen laten brullen en hierdoor was het mogelijk om Olaf tegen half 4 af te leveren in Almere.

  Was zeer gezellig en tot een volgende keer!!

  Grtz, Jasper

Leave a Reply