februari 2011
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12feb

  Marc is na 5 maanden Australie teruggekeerd in Holland, en Nienke had stiekum een verrassingsparty georganiseerd en wel een “After-Bush” party…

  Crocodile-Marc

  Crocodile-Marc

  Marc z’n verhaal:

  “…Vrijdag was ik weer enigszins in het ritme en kon zelfs genieten van wat werk in de tuin, samen met Nienke. Wat ik niet kon vermoeden was het feit dat de tuin opgeruimd moest worden om ruimte te maken voor de surpriseparty die zij gepland had. Anco, een vriend van me, kwam me om 4 uur halen om even ergens naar een motor te gaan kijken en daarna nog wat bouwmateriaal te halen. Hij treuzelde heel erg voordat hij me eindelijk weer thuis afzette. Ik verbaasde me over de grote hoeveelheid geparkeerde auto’s voor het huis en zag toen vlaggetjes hangen. Het hele huis leek beplakt met Australische verkeersbordjes, die me dirigeerden naar de tuindeur. Toen ik die opende stond ik oog in oog met al mijn vrienden en familie! SURPRISE !!!
  Er brandden een aantal vuurtjes in de vuurkorven en ook enkele oliefakkels. De hel tuin was omgetoverd tot een feestelijk versierde, half overdekte ruimte. Er was een enorme hoeveelheid drank en voedsel en er was muziek. Overweldigend!
  Nou weet ik dat Nienke een kei is in het organiseren van dit soort dingen, ze zit er op, maar dit was voor mij een mega-verrassing en een super geslaagd feest! De Laffe Teckels werden sterk vertegenwoordigd door Jeffrey, de opperteckel, & Anita en Jan, den Vlaom, & Tsjitke. Jeffrey had een paar geweldige posters gemaakt, van Crocodile Dundee, maar dan met mijn gezicht er in gephotoshopt. HE LE MAAL goed! hahahaha
  Hier ga ik nog heel lang met zeer veel genoegen aan terug denken. 

   Nou… Dat dus… En HIER zijn de foto’s…

  De filmpjes en foto’s op origineel formaat staan binnenkort op de LT server.
  De LT server is overigens ge-upgrade door Olaf, en heeft een mooie nieuwe look gekregen… Hij is al een week bezig met opnieuw indexeren en thumnails aanmaken, dus nu efkes geduld…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:59

One Response to ““After-bush” party was retegezellig…”

 1. Jasper Says:

  Beste Marc,

  Helaas kon ik er niet bij zijn, maar bij deze wil ik nog wel zeggen: “Welkom terug”!
  En het is goed om te horen dat het feestje een groot succes is geweest.
  En ik ben met je eens, de posters van Jeffrey zijn echt geniaal geworden!!!

Leave a Reply