maart 2011
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21mrt

  Na de zeer vermoeiende dag gisteren hebben sommigen geslapen als dijkwerkers, en anderen wat minder…

  Ik stond dus al om 8:00 uur in de supermercado met m’n kadaver om wat boodschapjes te doen. Ik heb capuchinootjes en donuts gehaald voor de eerste levensbehoeftes. Tegen  negenen zijn we naar het Eurofly basecamp gegaan voor het ontbijt. Alles stond al klaar, en het wachten was alleen op de ham, die speciaal gehaald wordt bij een goeie slagert. 500 grams of it…

  Vandaag is het weer skitterond weer, alleen een straffe wind waait al door het dorp… Het is dus maar de vraag of het vliegbaar is boven op de pukkel. Na het ontbijt zijn we naar de start gereden, en daar waaide het toch echt te hard. Maar Ganter had gezegd dat de wind af zou nemen, dus het credo was: parawaiten. In de luwte van het muurtje hebben we heerlijk ge-relaxeerd, terwijl Marc druk was met het vastknopen van zijn helcam in z’n scherm. Hij gaat voor de bird’s-eye-view vandaag, en heeft z’n mini video cameraatje dus in een soort kussentje gebouwd, en die hangt ie boven in z’n scherm. Zo krijg je een heel leuk perspectief natuurlijk.

  Na een paar uur wachten was er eindelijk een winddummy die het wou gaan proberen. 5 man hielden z’n scherm aan de grond, en op een rustiger moment startte de man weg. Hij ging as een raket recht omhoog, maar eenmaal boven kreeg ie ook nog wat voorwaartse snelheid, dus het ging de goede kant op. 1 winddummy is natuurlijk niet genoeg dus wij besloten voorlopig nog even te wachten. Maar voor Gijsbert werdt de vliegjeuk toch te groot, dus die ging zich klaar maken. Met verkrachtte eenden.. ehm… vereende krachten lukte het hem om airborne te raken (na 1 keer verkeerd uitdraaien door de zenuwen). Al vlot zat ie sky-high, dus toen begonnen meerdere piloten zich klaar te maken. Affijn, lang verhaal kort: iedereen is uiteindeljk gestart, en we hebben weer heerlijk kunnen vliegen.

  Aan het einde van de middag was iedereen geland en zijn we weer naar Algo gereden en hebben we ons opgefrist en zijn we gaan eten. De ene tapas-plate werdt al rap opgevolgd door de andere, en dat was héérlijk! We hebben ons kogelrond gegeten. De schok kwam echter op het eind toen de rekening gepresenteerd werdt… Dat was écht te bizar voor woorden: de hele avond tapas eten en iedereen meer dan 3 drankjes koste inclusief fooi 11 eurie per persoon. Hoest mogelijk!

  Daarna zijn we weer terug gegaan naar het Eurofly basecamp omdat Herman ons wou tracteren op een zalig drankje: Jerez.. ehm.. nou heel moeilijk woord, maar het heet “Canasta” en is een soort sherry maar dan VRESELIJK LEKKERT!

  De roedel heeft zich toen opgesplitst in een groep je dat noar bedde ging; een groepje dat nog even naar JJ’s place ging veur een bakkie troost en een borrelt (JJ’s place is The place 2 be voor deltisten en paragliders). Erg gezellig!

  En nu is het al weer laat en mijn medebewoners liggen al weer in katzwijn. Ik doe nog efkes de weploggert en de foto’s en ga dan ook slapie doen. Latex!

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:51

3 Responses to “Topdag 2”

 1. Jorden Says:

  Shit, khad toch mee moeten gaan.

  Hou het scherm boven en veul plezier jullie daar.
  Groeten, ook aan Gijsbert.

 2. Sjeeraar Says:

  Ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers. JAH, IK BEN LOERS!!!

  Cheerio,
  Sjeeraar

  P.s. waar zijn nou de foto’ s van Marc z’n schermcamera?

 3. Rudi Says:

  Mooi om te lezen dat Sjeer weer is jaloers is…
  Neemt vaker de verkeerde beslissing (behalve voor de keus van Marianne! (slijm))

  Top dat het zo mooi is!
  Wat jullie dus nog ff in de bagage moeten prakken is:
  1) Pata Negra (de ham)
  2) Een fijne fles Canasta

  Mzzl Rudi

  p.s. ga zo maar lunchen en een bakkie doen bij Harrels…

Leave a Reply