maart 2011
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22mrt

  Uiteraard hebben we weer geslapen as dijkwerkers (uitzonderingen daar gelaten) en na een bakkie troost en een donut zijn we naar het basecamp gegaan voor het ontbijt. Het is wederom weer prachtig weer, maar der staat vanmorgen weer te veel wind, dus gaan we een stukkie cultuur opsnuiven…

  En wel in een prachtig middeleeuws dorpje: Setenil genaamd… Het is een skitterond dorpje, wat bekend staat om z’n grot-huizen en z’n historie (weer knokken met de moren). Na een bakkie pleur op een terrasje onder een overhangende rots zijn we gaan wandelen naar de oude stadskern en weer terug. Daarna weer terug naar Algo, en toen de wind nog steeds te hard bleek, hebben we afgesproken dat iedereen iets voor zichzelf mocht gaan doen, en dat we om 16:00 naar de startplek zouden gaan, want wellicht zou er dan wel gevlogen kunnen worden.

  Een deel is op pad gegaan en een ander deel is gaan webloggen of gaan slapen. Ook het Cortado drinken op het plein van Algo viel goed in de smaak.

  Om 16:00 uur zijn we dan naar boven gereden, en daar wapperde de broekspiep nog steeds an de been’n, dus afgezien van 2 delta’s heeft niemand kunnen vliegen vandaag… Wel hadden we met Ganterfly een date in een restaurant net buiten het dorp om ons te gaan vergrijpen aan de paelja. Dat was heul erg gezellig, en de paelja was goed te hachelen! Het was een behoorlijke kabaal met al die duitsers, dronken Noren, Zweden en Dutchie’s en nadat we 22x een speech aangehoord hadden van alle reisleiders (waarvan die van Herman absoluut de leukste was) zijn we weer naar Algo gegaan, om een bakkie te halen bij JJ’s place.

  Nu is het inmiddels 0:30 uur en mijn huisgenoten zijn al in diepe slaap. Ik brei er ook een end an.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Groet’n! Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:01

4 Responses to “Skitterond weer; maar te veel wind…”

 1. Jan de man Says:

  Die harde woei in spanje kennen wij ook, alle toeristische plekjes hebben wij dan ook noodgedwongen al bezocht, wel mooi te zien dat jullie op deze manier goed tot rust komen. Gijs heeft ook nog steeds die snotdoek op z,n koppie, ik hoop wel dat hij gewassen wordt. nog mooie vluchten gewenst.

  Jan de (lier)man

 2. nathalie Says:

  Nou heren het vliegen is dan misschien niet wat jullie graag zouden willen, maar er zijn slechtere plekken om de hele dag niks te doen hoor (hier thuis bijvoorbeeld hihihihi).
  De foto’s zijn weer mooi en leuk en zo te zien vermaken jullie je prima, dus ga vooral zo door 🙂

  Have fun en ik hoop voor jullie dat het vandaag super vliegweer is.

  Liefs en groetjes,
  Nathalie

 3. Rob en Reina Says:

  PRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATICHE FOTOS
  GR Rob

 4. Nienkster Says:

  Hier zo goed als geen wind (sorry – hebben jullie weinig aan). De lente is nog maar net begonnen en direct 2 dagen terrasweer! Helaas geen tijd om er eentje te pakken hier… Nog 24 uur buffelen en dan hoop ik dat er voor het weekend nog wat mooi weer over is!
  Btw beetje cultuur is ook helemaal niet verkeerd voor jullie en als de tapas toch niet zo duur zijn, kun je je daar toch ook een hele dag mee vermaken??? (ik wel …) Veel plezier en dat de wind maar HEEL erg gauw mag gaan liggen!

Leave a Reply