maart 2011
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25mrt

  Ik hou het verslag kort, want ik heb slaap… (Dit keer wel lekker veel foto’s)

  Vamorgen begon de dag met heul harde wind en bewolking, dus dat was efkes wennen… Maar gedurende de morgen werdt het steeds betert… De wind nam snel af, en het zonnetje begin er al door heen te prikken. Terwijl 1 kluppie mensen even ging sightseeën in Grazalema, ging een ander kluppie weer ouderwets terrashangen in het dorp. Rond twaalven was de wind dermate afgenomen, dat we naar boven zijn gegaan.

  Al spoedig startten we weg en kon het genieten beginnen. In het begin was het zuiver soaren (nog nauwlijks thermische activiteit, maar al gauw begon de zon te schijnen, en werdt het thermisch waardoor we hoger en hoger kwamen.

  Lang verhaal nog langer: we hebben heerlijk gevlogen en sommigen zelfs 2x.

  Jeffrey, Marc en Jasper hebben na de eerste vlucht uitgebreid zitten te lunchen bij het restaurant naast de landing:

  Lunchen op het terras

  Lunchen op het terras

   Gijsbert kwam er bij de landing achter dat er een dikke scheur in het  onderdoek zat, dus die is na de eerste vlucht gestopt met vliegen, en is ‘s middags naar het dorpje  Bornos geaan, zo’n 30 km. verderop, waar ze
  schermen konden repareren. Na anderhalf uur had die handige Pablo  het  keurig gerepareerd, en dat voor slechts 25 euro-peseta’s… Koopie!

  Op de landing

  Op de landing

  Toen de zon al onder was, landde de laatste piloot (Ric) en zijn we noar hûûs gegoan. Daar effe douchen en bier en droge worst nuttigen en hup: naar  Eurofly basecamp. Daar nog even een pilske soldaat gemaakt en hup: naar het restaurant naast de kerk.

  En in dat restaurant kennen ze maar 2 maten: Veul en Heul Veul… Zelfs het Tapas voorgerecht van 2 eurie was gewoon een bord vol! Het was natuurlijk weer ouderwets gezellig, en aan het eind kregen we ook nog een borrel aangeboden (wat achteraf een soort limonadesiroop bleek zonder alcohol)

  Nog even een Cognacje of een Canastaatje genuttigd bij JJ’s en toen was de dag al weer om. Het was vandaag dus weer een TOPDAG!

  Morgen gaan we waarschijnlijk naat El Bosque te vliegen… Leuk!

  HIER de foto’s van vandaag. En als je van de browser te horen krijgt dat een Video of videotag niet ondersteund wordt, moet je even Quicktime instaleren (HIER de link naar de download)

  (hmmmm… Verslag toch weer langer geworden dank dacht… 😉 )

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:48

2 Responses to “Heerlijke vliegdag”

 1. nathalie Says:

  Ik ben blij dat jullie toch nog lekker gevlogen hebben 🙂
  We kunnen wel concluderen dat dit een scheermes loze, droge worst, bier en terrasjes rijke vakantie met hier en daar een vluchtje was, maar…….. jullie hebben in elk geval wel heerlijk genoten (en daar ben ik dan wel weer jaloers op hihihihi).
  Fijne avond nog, een goede reis morgenochtend en niet vergeten de klok een uurtje vooruit te zetten 🙂
  Liefs en knuf’
  Nath

 2. Tjitske Says:

  Heerlijk als je zo kort van stof bent.
  Ziet er uit als een prachtige vliegdag. Hopelijk zaterdag ook nog een toppertje. Geniet van jullie laatste momentjes.

Leave a Reply