maart 2011
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27mrt

  Zoals gezegd had ik gisteren voor het slapen gaan m’n aaifoon een uurtje vooruit gezet, en de optie “Klok automatisch aanpassen” uitgedaan… Jasper en Marc lieten de knop aan staan. Zo hadden we wat risicospreiding voor als deze optie niet goed werkte… Ik ging er namelijk van uit dat deze knop de zomer-wintertijd regelde…  Mijn nachtrust werdt dus ruw verstoord (na de bonte avond van gisteren) en ik heb me gewassen, aangekleed, spullen in de tas gedaan, en een potje koffie gezet… En omdat er om 6:45 nog geen enkele vorm van leven te bespeuren was bij mijn buren, heb ik toch maar even op de deur gehengst… Dat werd niet in dank afgenomen, want ik bleek een uur te vroeg te zijn… Het was nog maar 5:45! BUMMER!

  Nou ik was al helemaal klaar dus weer naar bed gaan was geen optie, dus ben ik  TV gaan kijken en heb heel veel prachtige artikelen zien langs komen (“Amazing Mike!”…) en veel tietuh en billuh gezien met een telefoonnummer daaronder 😛

  Uiteindelijk was het dan zo ver en zijn we om 07:05 vertrokken richting Malaga. Daar is het altijd weer even “billen knijpen” omdat vrijwel elke paraglider over het maximum gewicht gaat qua ruimbagage en/of handbagage. Ik had precies 20 kilo ruimbagage, maar ruim 5 kilo teveel handbagage (laptop, cockpit met electronica etc.). Maar daar hadden wij wat op gevonden. Gewoon alle zware dingen in een apart tasje doen en afgeven aan Marc, daarna inchecken en vervolgens het tasje weer ophalen… Werkt super!

  We kwamen verder probleemloos door de duane en zijn gaan koffie drinken. Ons vliegtuig was vrij laat, en door een electronische storing moesten we ook nog een uur wachten in het vliegtuig. En aangezien de hulpgenerator het niet deed, werdt het snikheet in het toestel. Gelukkig verdween de foutcode na een CTRL-ALT-DELETE van het vliegtuig en konden we bijna anderhalf uur later alsnog vertrekken.

  De vlucht verliep prima, en 13:30 landde we op Rotterdam Airport:

   

  Net geland op Rotterdam Airport

  Net geland op Rotterdam Airport

  Ik heb de Skoda aangetrapt en we zijn richting Lelystad gereden. Daar hebben we Jappie keurig netjes afgeleverd bij Nathalie, die al zonder krukken de balkonscene aan het afnemen was…

  Marc en ik hadden het snode plan bedacht om meteen door te rijden naar het lierveld in Hooghalen, om de meiden te verrassen. Nienke, Tjitske en Anita hadden vandaag namelijk een “meiden-lier-dag” en zouden met z’n drieën gaan lieren. Maar omdat we anderhalf uur te laat waren moesten we onze verrassing wel verraden omdat ze anders misschien naar huis zouden gaan… De weg naar Hooghalen toe ging niet helemaal vlekkeloos (omleidingen en fout rijden) maar uiteindelijk arriveerden we dan toch iets voor zessen op het lierveld.

  De meiden hadden ieders 2 of 3 vluchten kunnen maken en waren natuurlijk blij om ons weer te zien. We hebben nog wat rondgehangen en zijn toen met een kluppie gaan eten in “Het Wapen van Schotland”. Dat was heul gezellig en heul lekkert:

   

  In Het Wapen Van Schotland

  In Het Wapen Van Schotland

  Daarna zijn we naar huis gegaan. Marc ging nog even met ons mee, want zijn auto staat nog bij ons, en we wilden nog wat foto’s en video’s kopieren.

  Afgepeigerd ben ik om een uur of elf in coma gedonderd.

  Slotwoord:
  We hebben een hele leuke vliegweek gehad met skitterond weer en af en toe iets te veel wind… Ik wil namens de Laffe Teckels Herman, Ina, Henk, Janny, Maarten Ric, en Gijsbert bedanken voor de gezelligheid, en we gaan volgend jaar graag weer mee!

  HIER de laatste foto’s van vandaag, en binnenkort zullen er op de LT server en op joetjoep of vimeo wel de video’s te zien zijn. Ik ga zowieso een DVD maken van deze week.

  Groetjes! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:25

4 Responses to “Noar ûûs…”

 1. Marc Says:

  En Eric heet gewoon Ric.
  Verder sluit ik me helemaal bij Stefke aan!

 2. Jeffrey Says:

  Hoe kom ik nou bij Eric? RRaaaaarrrr

 3. Rob en Reina Says:

  Leuke en geinige plaatjes mooie omgeving ook
  volgens mij hebben jullie het reete gezellig gehad

 4. Herman Says:

  De weergoden zijn hard maar rechtvaardig!
  De laffe teckels hadden een prima halve vliegdag op de dag van aankomst maar moesten zondag vroeg vertrekken.
  De rest van de groep is hiervoor gecompenseerd met een uitstekende zondagochtend vlucht.
  We waren vroeg op west en hadden het rijk alleen.
  Startcondities om de vingers bij af te likken.
  Ric kon niet ophouden en heeft 2 uur in de lucht gehangen de rest iets korter.
  Afwisselend soaren en termieken tot de wolkenbasis.

Leave a Reply