april 2011
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 11apr

  Aangezien ons non-profit clubje De Laffe Teckel ondanks de slechte economische situatie nog steeds groeiende is, willen we e.e.a. professioneler aanpakken. Maar wees gerust, voorlopig gaat de contributie niet omhoog en ook de eigen bijdrage blijft hetzelfde.
  Wat willen we dan? We willen ons logo full color laten borduren op kleding. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan T-shirts, sweaters, caps, bodywarmers, polo’ s, etc. Ook naai-emblemen is een mogelijkheid. Deze kunnen bijna overal op genaaid worden. Een naaiembleem of logo in een onderbroek of string borduren is i.v.m. irritatie af te raden…

  Helaas zijn hier wel kosten aan verbonden. Op dit moment hebben we wat prijzen gekregen van borduurders. Maar voordat we hiermee verder gaan willen we eerst weten of er interresse is. Daarom de vraag of jullie via de Comments (rechts boven een bericht) willen aangeven of jullie belang hebben bij een prachtig kledingstuk of naaiembleem met een geborduurd logo van De Laffe Teckel. Maar een mailtje sturen mag ook.

  De Laffe Teckel

  Kostenindicatie:
  een T-shirt € 18,- ; een sweater € 26,- en een polo € 26,-. De prijs voor naaiemblemen is nog niet binnen. Zodra het bedrag bekend is, maken we dit bekend. Deze prijzen zijn dus indicatief en kunnen nog iets lager worden, zeker niet hoger. Maar om te borduren, moet er eenmalig een borduurkaart worden gemaakt. Deze kaart kost €115,- . Ons voorstel is om de kosten van deze kaart met elkaar te delen.

  Cheerio,
  Sjeeraar
  …………

  Posted by Sjeeraar @ 11:08

8 Responses to “Laffe Teckel merchandise”

 1. Jorden Says:

  Ik wil 2 t-shirts, 1 sweater en 1 naai-embleem. Ook een logo in het scherm zou wel leuk zijn. Wel plakken, niet borduren. Hoewel … bij een GIN schijnt dat niet uit te maken.

 2. Jeffrey Says:

  Uiteraard doe ik mee(maar dat wist je al) en ik wil van alles 1 🙂
  En je kan ook een mooie lt pet of bodywarmert nemen. Kosten weet ik niet. En de sweaters zijn met of zonder capuchon?

 3. Marc12Fly Says:

  Bodywarmer! JAAA
  en een hooded sweater.
  en 2 T-shirts.

 4. HappyFace Says:

  STICKERT VOR OP OTO nog steeds nodig,
  verdertt Polo, T-shirt, Hooded zweter,
  jahoorrr

 5. Den Vlaom Says:

  Wij doen mee !!
  Jan wil een bodywarmer, een pet en een sweater.
  Tjitske wil een bodywarmer.
  Ayke en Tes willen ook een bodywarmer.

  Maten en kleuren kunnen we nog wel opgeven, neem ik aan.

  (Goh Jan, wist niet dat je dyslectisch was??) 😉

 6. Sjeeraar Says:

  Korte update: er is veel animo voor kledij. Ik wil nog even opmerken dat een naaiembleem errug mooi staat op: een vliegoverall, een pakzak, een toilettas, een rugleuning van de tuinstoel, het goed doet als cadeau (i.p.v. klompen), etc. Kortom, is er interesse in naaiemblemen?

  Cheerio,
  Sjeeraar

 7. Jasper Says:

  Ja hoor wij doen ook mee!! In elk geval 2 petjes, 2 T-shirts en een bodywarmer en ik wil een naai-embleem op mijn vliegoverall!
  Dus om ook jouw vraag te beantwoorden Sjeeraar: Zeker interesse in naai emblemen!

 8. jeffrey Says:

  Ik wil der zowiezo wel een zooitje hebben… ZIjn ze der in verschillende groottes?

Leave a Reply