april 2011
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30apr

  Na een kort nachtje hebben we op ons gemakje ontbeten, en zijn 10:15 vertrokken richting Kufstein. Na een prima reis kwamen we kwart voor 1 aan op de kempiff in Greifenburg. Daar waren Jorden en Miep al bezig om de tent op te zetten, en Wilma stond er al met haar kempert. En nog heel veel andere bekenden waren er ook al zoals Gerard en Gert en Pieter.

  We hebben de kempert neergezet en een lekker witbiertje genomen. Een uurtje later kwamen jappie en Nath de kempiff oprijden, en zo rond half vier kwam de rest er ook an. (Gerard, Marianne, Jan, Lieneke, Tjitske, Dirk en Jantine. Het is skitterond weer en al gauw was het beregezellig (zeker toen de rode wijn en `rosé op tafel kwam). De Laffe teckel partytent is opgezet, dus laat de regen maar komen 😉

  Op een gegeven moment werdt het wel heul erg vliegbaar, en kregen de teckels ernstige vliegjeuk. Dus hebben we 3 auto’s angetrapt en is een roedel teckels naar Wiesflecker getogen om een heerlijk vluchtje te maken. Erg leuk!

  Toen de laatste geland was, was het ook tijd om te gaan eten.  Anita gaat vanavond met de Airtimers eten in het restaurant, en de laffe teckels hebben een eigen zaal gekregen… Dat is voor iedereen beter! Het was gezellig en we hebben lekker gegeten. Daarna zijn we natuurlijk de LT tent ingedoken en kwam de reuzefles Jagermeister (met pomp!) op tafel als ook de Berenburg, Schrobbelaer, Zaanse borrel, Rode wijn, Rose, etc. etc. Gezellig de muziek an en de puinhoop was weer compleet… Rond twaalven is iedereen zo dronken als een politie afgetaaid en naar bedde goan…

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:05

4 Responses to “De tweede etappe…”

 1. Marc12Fly Says:

  En Stefke, hoe bevalt de Arcus6?
  Nog geen spijt van het verkopen van de Rush2? 😉

  Happy landings!
  Marc

 2. Marc12Fly Says:

  HAHAHA, die Teckel-neuten-tapper is GEWELDIG!!! HAHAHAHAHAHA.

  Proost!

 3. Marc12Fly Says:

  Als Gin-piloot voel ik me soms een beetje een buitenbeentje binnen de overwegend Swing-vliegende Teckels. Daarom heb ik een ander logo gemaakt.
  Ik heb toch tijd zat….

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1522679367227&set=a.1496042741328.54751.1841896267&type=1&theater

 4. Jochum Says:

  Teckel-neuten-tapper; een oude bekende. Houdt hem wél aan de lijn…….
  Enne……. geniet ervan luitjes.

  Jochum

Leave a Reply