mei 2011
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei

  We proberen ons te herinneren hoe deze dag verlopen was, want ik type dit 2 dagen later. Ik hou het even bij de kernpunten.

  Daniel en Wouter zijn vandaag trouwens ook gearriveerd! Erg gezellig!

  We zijn al vroeg naar naar de Emberger gegaan want overontwikkeling dreigde. et zag er vanaf de kempiff nog goed uit, maar op de weg naar boven werd het steeds donkerder en spetterende het af en toe. Snel uitleggen en wegwezen was het motto dus. Ik was alweer als eerste weg (winddummy), en ging bij een bijna compleet afgedekt dal alleen maar omhoog, en het waaide flink. Dat heb ik de rest even medegedeeld over de porto en dus gingen een paar mensen ook snel weg. Het was veel oren trekken en speed intrappen.

  Gerard en Wouter hebben nog een tijd gewacht, maar besloten niet te vliegen en zijn opgehaald door Buurman Gerard. Een aantal mensen heeft de kempif prima kunnen halen, maar een aantal is ook buiten geland. Al met al wel een enerverend vluchtje. Daarna hebben wij niet meer gevlogen, maar Annie heeft totaal 3 vluchten gemaakt.

  ‘S middags werdt het weer heerlijk weer. Voor de rest weten we het niet meer… Zal vast wel weer gezellig geweest zijn 🙂

  HIER de foto’s.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:54

Leave a Reply