mei 2011
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21mei

  Het beloofde een skitterronde dag te worden om te gaan lieren: weinig wind; veel zon en “lokaal krachtige thermiek “… De ideale dag om een nieuw scherm te testen (Jeffrey) of om je Tandem aantekening te halen (Jan “Den Vloam”), of om je luchtwaardigheid voor het Lierbrevet te halen (Annie).

  Nou het scherm mag goedgekeurd heten (1 uur 40 minuten gevlogen 🙂 ). Den Vloam heeft met succes z’n vluchten kunnen maken, waaronder de 40e met Geert, en daarna zelfs nog met een aantal cursisten, dus de aantekening is binnen. Annie had na het “laten zien van een achtje”, en eerder al “het laten zien van een doellanding” goede hoop op haar luchtwaardigheid, maar Geert wil haar nog 1 keer achterwaarts zien starten, dus we gaan der vanuit dat de eerstvolgende lierdag haar lierbervet binnen is. (Achterwaarts starten doet Annie “as-de-brandweer” dus dat moet geen probleem zijn)…

  Na een heerlijk vliegdagje zijn we met een kluppie gezellig gaan eten bij Het Wapen van Schotland.

  HIER  de foto’s van een geslaagde lierdag. (De foto’s staan ook in origineel formaat op de LT server!)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:05

3 Responses to “Scherm goedgekeurd / Tandembrevet binnen!”

 1. Marc Says:

  Gefeliciteerd aan alle betreffende piloten!
  Ik dacht vanmiddag even dat ik Stefke’s Rush2 zag vliegen, maar het bleek een andere zwarte condor te zijn.
  Tot ziens vanuit Lecco.

 2. Sjeeraar Says:

  Goed gedaan, dame en heren! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik had een goed excuus… Hebben er nog meer piloten lang gevlogen?

  Cheerio,
  Sjeeraar

 3. Sjeeraar Says:

  Stefke, ik vind de kleuren van je skerm skitterond!!!! De mooiste die je tot nu toe hebt gehad. Maar dat zal binnen 2 jaar wel weer eens anders kunnen zijn.

  Cheerio,
  Sjeeraar

Leave a Reply