juni 2011
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02jun

  Alhoewel het hele hemelvaartweekend mooi weer voorspeld werd, was de donderdag toch de enige dag die die vliegbaar zou zijn. Na Donderdag zou het te hard gaan waaien…

  Met ongveer 20 piloten en cursisten (en nog wat aanhang en randverschijnselen) was het een hele gezellige en geslaagde dag te noemen. Het was af en toe lekker thermisch en een aantal mensen kon lekker boven blijven. Mijn poging om naar huis te vliegen eindigde helaas langs de weg richting Oosterwolde, maar het was een leuke vlucht. Vooral omdat ik nog nooit van zo laag weer omhoog geklommen ben. Ik schat dat ik op 50 meter zat (nog effe de GPS checken) toen ik een belletje vond en hem toch nog naar 1100 meter kon opdraaien. Erg leuk!

  Marc heeft heul veul foto’s gemaakt en deze staan in origineel formaat op de Laffe Teckel Server, waar je ze met FTP er af kan halen. Ik zal Olaf vragen om hem even te indexeren zodat ze zichtbaar vanaf de fotoserver. (www.hese.org/photo)

  HIER de meeste foto’s (verkleint een aangepast) in een album.

  Groet’n! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:55

5 Responses to “Lieren Hemelvaart”

 1. Lieneke Says:

  Allemaggies, wat veul foto’s.
  enne Jeffrey, wat heb jij met Peter wat wij niet weten??

 2. k@@tje Says:

  Jan tandjes wat onmeunig veul mooie ploagies! Heul heul mooie ploagies! :-O

 3. Jeffrey Says:

  Hoezo? Wahbedoellu???

 4. k@@tje Says:

  Och och och moe’k nu aals uutlegn?

 5. Jeffrey Says:

  Ah joh… Ik had het tegen Lienepien… Maar zij dacht natuurlijk dat IK de foto’s gemaakt heb, en wel heul veul van Peter, maar ik heb geen enkele foto gemaakt (Marc wel) en dat er zo veel van Peter zijn, komt omdat hij deze dag z’n nieuwe scherm heeft mogen ontvangen… Dus die mos efkes geshowed worden snappie?
  Latex!

Leave a Reply