juni 2011
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18jun

  Nou… We zijn weer thuis hoor…

  Gistermorgen zijn we op tijd op gestaan, en hebben het Laffe Teckel kamp afgebroken. Het had ‘s nachts flink geregend, maar ‘s morgens was het al weer lekker weer en brotsig warm. We hebben nog even koffie gedronken en broodjes gesmeerd en toen hebben Jan, Marc en Daan afscheid genomen van Jorden en mij, want zij waren eerder klaar en wilden weg.

  Nadat Jorden en ik met veel moeite onze spullen in de Benz gepropt hadden, en Jorden even gedouched had zijn wij dan ook vertrokken. De reis verliep prima, en tussen Luxemburg en Luik hebben we de anderen weer ingehaald  (terwijl we een uur later vertrokken, en zelfs fout zijn gereden net na Lyon 😉 )

  Afijn; voor tienen waren we in Olpae; en hebben we mijn rotzooi uit de auto geladen, en kon Jorden aan z’n laatste etappe beginnen.

  Resumé mastrubé:

  We hebben een super gezellige week gehad met prachtig weer en we hebben weer leuke mensen ontmoet. Cindy en Bart: bedankt voor de hartelijke ontvangst en het heerlijke eten in Volantis. Cees en Ien: bedankt voor de gezelligheid in jullie te gekke beachbar! Lex en Bart: Leuk dat we jullie ontmoet hebben en we zien elkaar beslist vaker! Marc, Jan, Jorden en Daniel: bedankt voor de gezelligheid!

  Gelukkig hebben we gauw een reuni namelijk VANAVOND! Jazeker, vanavond hebben we een feessie in Olpae (nog voor mijn verjaardag) en kunnen we lekker sterke verhalen vertellen 🙂 En voor degene die niet konden of zo maar anonieme gluurders: HIER kun je meegenieten via de “PARTYCAM” …

  Latex! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:14

One Response to “Weer tuus & meteen reüni…”

 1. nathalie Says:

  Het was weer super gezellie ! Thanks
  En de filmpjes waren super.

Leave a Reply