juli 2011
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 02jul

    Ik (Annie) ben wederom de “type-geit”….vooruit, het is nu ‘s avonds kwart over 11 en Jef is nog gauw aan het douchen. We staan nu op een camping municipal in Cenevieres, aan de rivier de Lot. Heel mooi, op ruime plekken, vlakbij het dorpje. Daar is nu feest, en op de achtergrond horen we de feest-muziek.

    Vanmorgen werden we na 9 uur wakker, het was al warm in de camper, want de zon stond er al aardig op te bakken. Na een goed ontbijt met nog hollands brood en crackers hebben we tegen 11 uur de camper gestart en vertrokken we verder richting het zuiden. Het was best nog wel een pittig stukje (ruim 4 uur snelweg), maar toen we ook van de snelweg af waren, was het meteen prachtig. Tegen vieren kwamen we aan in het dorpje Bouzies, (via een hele smalle brug, waar net de camper over kon).

    In dit dorp hebben we de camper neergezet en zijn we gaan lopen naar het middeleeuwse dorpje St-Cirq-lapopie. In het ANWB-boekje had ik gelezen dat er een hele mooie route te lopen was hierna toe. Eerst hadden we wat opstart-problemen om het begin te zoeken van de route, maar via het spoor konden we het pad al gauw vinden….. Via een jaagpad (nooit geweten dat dit een pad was langs een rivier/vaart waar vroeger een paard de boot trok) een pad langs steile rotsen.  Het pad ging verder door het bos naar het dorpje (het was af en toe zeer twijfelachtig, maar gelukkig had Jef een goede gps op zijn mobiel)

    Toen we in het dorpje aankwamen was het inmiddels ook al na zessen, en we moesten ook nog terug, dus besloten we om maar gezellig op een terrasje een pizza te gaan eten, nadat we natuurlijk eerst de toerist hadden uitgehangen… met de nodige foto’s en filmpjes maken  😉  De terugreis ging zeer voorspoedig, toen moesten we nog even de camping opzoeken, over een heel smal weggetje, langs de Lot, prachtig. Dusss, Jef is inmiddels terug van het douchen en we zitten lekker aan de wijn. Wat we morgen doen, dat zien we nog wel..Doeiii

    Ow ja: effe tippie van Stefke veur alle aaifeun bezitters met een T-mobile abbonnement: Voor 9 eurie per maand extra heb je een internet-buitenland-bundel met 500 mb per maand! Werkt top!

    HIER de foto’s van vandaag (kan zijn dat je nog effe moet w88)

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:52

Leave a Reply