juli 2011
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jul

  Na onze vakantie heb ik alle routes,tracklogs en waypoints van de campings,wandelingen en fietstochten uitgelezen en in Google maps en Google Earth gezet. De route die we gereden hebben staat ook in Google Maps (maar klopt niet helemaal: is nog aan verandering onderhevig)

  Mocht je het leuk vinden; de Google Maps kaart vind je HIER, en de Google Earth file met alle tracks en waypoints (en websites van de kempifs) vind je HIER. Let op: om de .KML file op te halen moet je er op rechtsklikken en kiezen voor “Doel opslaan als…”, en de extentie “.xml” veranderen in “.kml”

  Vandaag is Marc al vertrokken naar- (en inmiddels aangekomen op) kempif Fliegercamp in Greifenburg.  Den Vloam & familie vertrekken vrijdag, en volgende week dinsdag nacht vertrekken Jorden en Miep, en ikzelf ook… Volgende week vrijdag gaan ook Jasper en Nathalie naar Greifenburg, en Jan en Lieneke (of Jan alleen) gaan misschien ook die kant op… Dat gaat dus weer gezellig worden!

  Mocht je ook die kant op (willen) gaan laat dat dan efkes weten.

  Groetsels! Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:56

2 Responses to “Tracklogs Vakantie & Bijna naar Greifenburg”

 1. k@@tje Says:

  Heh wat jammer dat wij er niet bij kunnen zijn. Maar heul veul plezier! 🙂

 2. Tjitske Says:

  Wij vertrekken niet vandaag, maar morgen heel vroeg (rond half 5). Overigens verwacht ik Gerard J. (en familie) en Ger komende week of die week erna er ook. De zoon van Gerard heeft cursus. En Marc zit er ook niet alleen.
  Dus gezelligheid alom.

Leave a Reply