juli 2011
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jul

  Vandaag zou het later op de dag gaan regenen, dus dientengevolge waren onze buurtjes al vroeg uit de veren om morgens nog een paar vluchtjes te pikken… Voor Jorden en mij was dat natuurlijk veuls te vroeg, dus hebben we op ons gemakje ontbeten in het zonnetje. We hebben genoten van de airtime funweek-groep die als opdracht hadden om synchroon te vliegen (waar weinig synchroons aan te bespeuren viel overigens 😉  ), maar wel leuk om ze bijna tegelijk te zien landen. Het was al weer mutje-warm, en na een paar bakken koffie op de landing zouden Jorden en ik bijna meegaan naar de Emberger, maar nadat we klaar stonden met pakzak op de rug bij de busjes kreeg ik toch twijfels… De bewolking nam in vlot tempo toe, en boven Spittal was het erg donker. We besloten toen maar om niet te gaan. Een goede keuze bleek achteraf, want er startte niemand meer van de Emberger. Het kon nog wel vanaf Wiesflecker, dus daar was het een drukte van belang. De hele kudde fun-weekers kwam tegelijk noar benee, en dat was een erg mooi gezicht.

  Jorden en ik hebben ons voor de rest van de middag vermaakt met lezen, hangen, slapie doen, goulashsoep eten, en toen het bier drinken… Eigenlijk bleef het de rest van de middag droog en mooi weer. We hadden achteraf dus wel kunnen vliegen, maar na die 2 halve liters was het dus te laat. We hebben het bier drinken (na een rondje van Marina!) dan ook maar voortgezet bij de tent samen met een bossie droge worsten. Langzaam aan druppelde ook onze buurtjes binnen en werden er ook flessen rode wijn ontkurkt en werd het heul gezellig. Het was inmiddels te laat om naar de winkel te gaan (de buren wilden zelf gaan koken) dus hebben we besloten om pizza’s te halen in het restaurant. Ik had zoveel droge worst dat ik mij beperkte tot een “Grune Salat”  en wat stukjes pizza van Nienke.

  Inmiddels is het 21:00 uur en Jan en Tjitske zijn ook net aangeschoven. We hebben koffie op en 4 man zitten met een leptop op schoot… Lekker gezellig!

  HIER nog wat foto’s van vandaag. Ow ja; Marc houd ook een weblog bij op waarbenjijnu.nl, en die van gisteren en vandaag vind je HIER.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:48

3 Responses to “Onverwacht mooi weer”

 1. miep en jorden david Says:

  Hoi mannen,
  Fijn dat jullie weer veilig zijn aangekomen!
  Ziet er gezellig uit en wat een prachtige senseo!
  Morgen maar eens een uur vliegen Steenbeek sr.!!!
  Groeten: Miep en 2 zonen.

 2. Sjeeraar Says:

  Leuk, leuk, leuk! Jammer dat ik er niet bij ben. Was het maar week 37…. Overigens, Marianne en ik gaan week 36 ooooooooooooookkkkkkkk!!!!! Lekker 2 weken Vranckreick.
  Nog heel veel plezier en geniet van jullie welverdiende (uhh, nou ja, verdiend eigenlijk ook niet) vliegvakantie. Ik werk nog even lekker door t/m week 35.

  Cheerio,
  Sjeeraar

  P.s. Hoe’ st met Jorden en Bertje? Lukt dat een beetje?

 3. Jorden Says:

  Bertje is altijd stipt op tijd in de vroege ochtend

Leave a Reply