juli 2011
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jul

  Vandaag hou ik het kort; zeer kort… Het was weer lekker weer, maar later op de dag meer bewolking en een klein buitje. We zijn op tijd naar de Emberger gegaan en daar is Roos met Jan meegegaan aan de tandem, en de rest heeft zelf lekker gevlogen. ‘S middags om 15:00 uur kwamen Jasper en Nathalie de kempif oprijden, en toen kon het oud-friese-tent-opzet-kijken beginnen. Daarna gezellig aan de bieren gehangen, en inmiddels had Marc een mooier tarp neergezet. Dat bleek later op de middag geen overbodige luxe, want we hebben een klein buitje op onze kop gekregen. Tjitske en Nienke zijn nog even naar Wiesflecker gebracht voor een avondvluchtje. Daarna nog even een drankje en vervolgens even douchen en HUP… Naar het restaurant met z’n allen. Lekker gegeten en toen we het etablissement verlieten, drukte Marina ons nog een fles zelfgemaakte schnapps in de handen! Wat een schat is het toch. We hebben trouwens voor morgenavond weer Hunchen besteld voor 9 personen… Gaan we fijn weer wat pluimvee uit elkaar trekken…

  Jan van B. komt ook deze kant op en is inmiddels vertrokken… Hij slaapt vannacht een paar uurtjes in z’n auto en hoopt morgen fris aan te komen… Yeah right 😉

  Nu zitten we bijna allemaal onder de trap nadat we even spectaculair vliegwerk hebben bewonderd van 2 modelheli’s. De schnapps is zojuist geproefd en is goedgekeurd… Heel lekkerd en heel sterk!

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:30

One Response to “Jappie en Nath gearriveerd, en Jan van B. is onderweg…”

 1. Dirk Says:

  wordt weer een drukke en gezellige boel dus !!
  (mis wel een beetje de kennel foto’s)

Leave a Reply