augustus 2011
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03aug

  Na een kort nacht stonden de meeste van ons wat brak op… De schnappsjes van gisteren eisten toch hun tol… Het was weer rete-warm en we hebben weer leuk kunnen vliegen. Er was wel onweer voorspeld aan het eind van de dag, dus we moesten goed uitkijken. Ik heb 3 kwartier rondgehangen bij “het neusje” en uiteindelijk zat ik op 1850 meter, en toen
  was ik het zat en ben richting Wiesflecker gegaan. Jasper en Jan de Man ook en we hebben even wat fly-bye’s gedaan op Wiesflecker, omdat Marc daar stond weg te smelten. Jan is nog ge-topland bij Marc, maar Marc had niet eens een bakkie koffie om aan te bieden, dus Jan is weer gauw weggestart. Jorden, Tjitske en Den Vloam hebben ook nog leuk gevlogen.

  ‘S middags zijn wij niet meer omhoog gegaan ivm met het verwachtte onweer, maar zijn we na de lunch richting badensee getogen. Lekker een beetje zonnen en badderen, en ijsjes eten. Om een uur of half zes zijn we weer naar de kempif gegaan, om een lekker Franciskanertje te drinken. (Daar was Jorden al aan begonnen).

  ‘S avonds hebben we gegeten bij het restaurant en toen brak de onweer-pleures uit… Een muur van water n lichtflitsen kwam vanuit Lienz onze kant op. Gauw hebben we alle luifels afgebroken, en alles wat niet nat mocht worden binnen gezet. Het was een indrukwekkend gezicht om moeder natuur te keer te zien kan gaan. Gelukkig bleek de schade zeer beperkt bij ons tentenkamp, en lagen er alleen wat plasjes hier en daar. We zijn vandaag dus ook maar eens vroeg noar bedde gegoan…

  HIER nog wat fotootjes en HIER het verhaal van Marc van de afgelopen dagen…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:43

3 Responses to “Brak…”

 1. miep steenbeek Says:

  Hoi Teckels,

  Dat was een mooi spectakel qua weer en het eten bij Marina!
  Vanuit Norg wens ik jullie nog een paar super vliegdagen toe en bedankt voor het bijhouden van de weblog!!! TOP!!!

  Groeten aan de andere teckels,
  Miep

 2. Annie Says:

  Ik ben het helemaal eens met Miep!
  Voor de thuisblijvers wordt de pijn een beetje verzacht door de weblog, zodat je er toch een klein beetje bij bent.
  Hopenlijk nog 2 mooie vliegdagen voordat…. de reis terug….. ik zal het er niet over hebben… 😉 Veel plezier allemaal!
  Groetjes,
  Annie

 3. Nienke Says:

  Haai teckels!
  Blijkbaar zijn jullie nog steeds brak van het feestje bij Marina? :-))) of is de laptop nu definitief gecrashed?!
  Hoop dat jullie nog leuke laatste dagen hebben en een goeie reis terug. Heeft de buurman al bekend inmiddels dat ie wel getrouwd is? 😉
  Dank voor de gezelligheid, de groeten terug van Cindy en Bart!
  Groetjes Nienke

Leave a Reply