augustus 2011
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 04aug

    Ok, ik doe deze weblogdag terwijl ik al 2 dagen thuis ben, dus ik heb grote moeite om me te herinneren wat we ook al weer gedaan hebben. Ik moet me beroepen op de foto’s, en daaruit bleek dat we heul veul onder de Tarp gezeten hebben…

    In ieder geval hebben we vandaag heerlijk rustig an gedaan, want we hebben niet gevlogen… Het dreigde steeds te gaan regenen, maar eigenlijk was het toch een hele redelijke dag. Omdat mijn Macbook niet meer op wil starten, heb ik Jan de Man z’n leptoppie geleend om de weblog te doen. Daarvoor moest ik wel van alles installeren, en allerlei account gegevens (wordpress, FTP, etc.) achterhalen. Daar had ik dus genoeg tijd voor omdat we toch niet gingen vliegen.

    In feite hebben we het “Tarp-hangen” tot een kunst verheven, en hebben we lekker ge-chilled op de Kempiff… Vanaf een uurtje of 4 was het weer “Fransciskaner-tijd” en dat was erg gezellig… We hadden niet zo’n honger meer ‘s avonds, door alle droge worst, pinda’s,  olijven en chips, dus we hebben met z’n vijven 2 pizza’s opgehaald, en hebben die verdeeld onder de armen (wijzelf). In feite zijn we vanaf 4 uur niet  onder de tarp vandaan gekomen, dus ‘s avonds werd het erg gezellig. Het bewijs daarvan kun je zien op de foto’s

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:56

Leave a Reply