augustus 2011
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05aug

  Het is vandaag heerlijk weer en tegen elven zijn we naar de Emberger getogen. Het was alweer gezellig druk, en na een uurtje chillen en koffie drinken zijn we ons klaar gaan maken om te starten.

  Ik was een van de eerste die startte, en heb het na veel krabben op het neusje niet kunnen redden. De rest heeft ook geen supervlucht gemaakt, maar wel lekker gevlogen. Boven de Emberger groeide de wolk en razend tempo, dus misschien was het ook maar beter zo.

  Nadat iedereen geland was was het ritueel weer als alle andere dagen. Lunchen onder de Tarp ivm de hitte, en ‘s middags lekker rustig aan doen, want we gingen niet meer vliegen. Boven de Emberger dreigde het te veel, en we hadden geen zin om naar Wiessflecker of Wasserteuer te gaan (we zijn verwend 😉  ).

  De enige 3 foto’s van vandaag:

  Bovendien hebben Jorden en ik besloten om vanavond te gaan rijden richting Nederland… Het wordt morgen en overmorgen regenachtig, en dus w.s. niet vliegbaar. Dan kunnen we beter vandaag de boel droog inpakken en op huis an gaan. Jan de Man vond dat ook een goed idee, en hij had z’n boeltje om 13:00 al ingepakt en is na afscheid genomen te hebben vertrokken. Jappie en Nath hebben ook de boel ingepakt en zijn aan het eind van de middag vertrokken richting Ulm. Zij doen het weer in 2 dagen. Den Vloam en familie en Marc weten nog niet zeker wanneer ze vertrekken, maar waarschijnlijk Zondag of Maandag.

  Jorden had wat meer tijd nodig om zijn kempif-kasteel in te pakken, dus ik ben toen ik klaar was met de tent opruimen even rond gaan lummelen op de kempif, en heb even een senseootje gescoord bij Den Vloam. Om een uur of half zes zijn Jorden en ik even gaan eten op het terras (Goulash-suppe) en hebben toen na afscheid genomen van Marc en de familie Den Vloam, en hebben toen om 18:15 de Benz aangetrapt en richting Nederland vertrokken.

  Na de Felbertauren tunnel kwamen we aan de noordkant in de dikke regen en onweer, en er lag heul veul water op de weg, zodat we het eerste uurtje rustig an moesten doen. Na München werdt het beter en kon het gas erop… Afgezien van wat oponthoud doordat we een file hebben ontweken via een U-omleiding, hebben we een prima reis gehad, en arriveerde we om 05:15 in het friese gat waar mijn huisje staat… Annie Schilder was al op, want die ging heul vroeg beginnen met werk vandaag, zodat ze ook weer lekker vroeg vrij is. We hebben mij zooi uit de Benz geladen en afscheid genomen van Jorden, die nog een half uurtje moest…

  Ik heb Annie een tûût gegeven en ben meteen het bed in gedoken, want vanmiddag om 14:30 wachtte er weer een verjaardag 🙂

  Resumé mastrubéé: Het was een heerlijke 11-daages vliegvakantie, en ik wil iedereen bedanken voor de gezelligheid! Nu nog 5 weekjes werken en dan vertrekken we weer naar Annecy, met bijna alle Laffe Teckels… GEZELLIG!

  Latex! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:10

3 Responses to “Laatste vliegdag”

 1. Petra Stuit Says:

  He daar, in het mooie noorden van het land!
  Stefan en ik zijn net terug uit Greifenburg, we zijn na Kroatie nog een klein weekje in Greifenburg geweest. Weer een volle regendag te pakken, maar daarna zon. Vliegbaar dus, maar weinig termisch. Lekker glijen dus…
  Jeffrey, de sticker zit al op de achterkant van mijn autootje te pronken!

  Ik hoop jullie snel weer ergens te treffen.

  Groetjes
  Petra

 2. Marc12Fly Says:

  Hallo mede-Teckels en ander gespuis.
  Na het verblijf op Fliegercamp ben ik met Claudia(!) naar Bassano getuft en we hebben daar een paar mooie vliegdagen doorgebracht. Toen zijn we doorgegaan naar Slovenië waar we nu een week zijn, met schitterond weer. We vliegen urenlang en genieten volop!
  Voor mij zit het er nog niet op, ik doe over een week nog een cursus van AirTime mee, als hulp. Wellicht dat ik van Greifenburg meteen doorsteek naar Annecy, dat hangt van het weer af. Hoe dan ook, ik ben ZEKER present op de grote Teckel-excursie/reünie.
  Veel plezier allemaal voor hen die gaan BBQ’en morgen!

 3. Nienkster Says:

  Nienkster ook weer thuis vanuit la France!!! Home sweet home en lekker bruin … (voor hoe lang???) Ik had mooi weer meegenomen naar Nederland, maar heb erg hard gereden, dus het komt nog na….. hoop ik…

Leave a Reply