september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08sep

  Sorry-sorry-sorry voor de late weploggert, maar we hadden wat opstartproblemen. Wifi bij de kempif werkt nu ook dus ik zal het achterstallig onderhoud gaan uitvoeren 😉

  Annie is de tiepmiep:

  Ik (Anita) moest vanmorgen op tijd opstaan, want er stond nog een afspraak bij de dierenarts om half 9. Ik was rond half 10 terug en een klein uurtje later waren pa en moe Heida ook al aangekomen, want zij gaan op de katten, konijnen, cavia’s en huis passen. Dit ook, omdat Spook (hun kat) bij ons logeert. Even koffie drinken, nog even de stal van de konijnen/cavia’s schoongemaakt, laatste dingen pakken en zijn we vertrokken.

  Het was toen 12 uur. De reis ging voorspoedig (op een paar kleine haperingen na, bij Nijmegen en wat drukte bij Metz/Nancy) en rond een uurtje of half 9 kwamen we aan op een camping 20 km ten noorden van Dijon.

  We hadden een camping uitgezocht uit het kleine campingboekje van de ANWB, maar toen we aankwamen was alles donker en uitgestorven. We hebben toen Tomtom geraadpleegd en die vond een camping  5km verderop in het dorpje Is sur Tille.  Er stond gelijk een heel ontvangstcomité  van mannen op ons te wachten, waarvan er één ons meenam naar een caravan waar we moesten wachten. Na 5 minuten kwam er een man uit en vertelde dat hij de receptie was…. we mochten de volgende dag wel betalen.  Er heerste een rare sfeer, het leek wel een zigeunerkamp… het toiletgebouw was niet zo proper… Maar goed, voor één nachtje, was het wel te doen.

  ‘S avonds hebben we onder het genot van een wijntje, droge worst en een soepje een paar potjes yahtzee gespeeld en zijn we rond 12 uur gaan slapen.

  Hier de foto’s (ook van de andere teckels)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:12

Leave a Reply