september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09sep

  Annie weer:

  Om 9 uur werden we wakker, we hadden niet zo goed geslapen, want het heeft de hele nacht geregend en we hadden last van dikke druppen op de camper van de bomen, wat een herrie..

  Na een lekker ontbijtje in de camper, vertrokken we om 10 uur. Het was bewolkt en hoe zuidelijker we kwamen hoe mooier het weer werd. De reis ging heel voorspoedig en rond half 2 kwamen we aan op de camping. Het was stralend weer, lekker warm en volop zon.. wat een verschil met nederland zeg! Het ontvangstcomité bestond uit Gerard/Marianne, Daan/Juut en Jorden/Dirk.

  M/G zijn woensdag aangekomen (met hun nieuwe Scoda zonder ventilatie,airco etc) D/J zijn donderdag aangekomen en J/D zijn vanmorgen om 8 uur aangekomen. Nou, de rest van de middag bestond uit: eerst koffiedrinken, koffiedrinken, bijkletsen, zwemmen, bier drinken, zwemmen, rosé drinken, zwemmen, droge worst/pinda’s eten, met z’n allen op de steiger keten…..en zwemmen.

  Kortom het was een hele gezellige boel, oh ja, en de kennel is ook nog opgezet. En wat voor één… het is nu een dubbele geworden, het lijkt wel een balzaal, maar dit is ook wel nodig, want we zijn morgen als het goed is met 22 personen.

  Rond een uur of 7 hebben Juut en Gerard pizza’s gehaald en wij hadden nog een bak met roerbakmie. Inmiddels was Marc (vanuit Greifenburg) ook aangekomen en schoof gezellig aan. En ook hebben we een aanlopertje, dit is Peter, die we vorig jaar in Greifenburg hebben ontmoet.

  In de loop van de avond begon iedereen wat “in te kakken” en rond 11 uur was het stil rond “kamp 1″….

  Hier de foto’s…

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:25

One Response to “Etappe 2 van Annie en Stefke”

 1. Jacqueline Says:

  Twee mannen zwanger! Tis wat! Ik heb wel een beetje spijt dat ik hier eenzaam in NL zit hoor….

  Have fun!!!

Leave a Reply