september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10sep

  Vanmorgen was iedereen redelijk op tijd uit de tent en waren we rond een uur of half 10 aan het ontbijten. De zon scheen alweer volop, het beloofd alweer een mooie dag te worden. De hele ochtend bestaat uit koffiedrinken, relaxen in de zon, weblog bijhouden, vissen, lezen… etc. Rond half 11 kwam Wilma aanrijden met haar camperbusje. En in de loop van de dag verwachten we nog een roedel van 11 personen….

  Tussen 12 en 1 begon het toch wat onrustig te worden op “kamp 1” , want er moest toch gevlogen worden. We wisten inmiddels dat Bea/Rudi/Jasper/Nathalie rond 1 uur aan zouden komen, dus er was nog wat twijfel van wachten of toch maar weg gaan om te vliegen. De schoenen werden tegen half 2 toch maar aangetrokken om te gaan vliegen… en daar kwamen ze net aan…

  Kortom, we zijn daarna gaan vliegen vanaf startplek Planfait, wel eerst een hele tijd gewacht, het was eerst te rustig (was geen thermiek), daarna eigenlijk weer te druk… tussen 4 en 5 is iedereen gestart en toch een mooie vlucht kunnen maken vanaf 20 minuten tot bijna anderhalf uur. Hierna nog even gezellig op het terras gezeten. Rond half 7 waren we weer terug op de camping, inmiddels waren Jan, Lieneke en Tjitske,Jan +kinderen ook aangekomen.

  Het was nog heerlijk warm, dus eerst nog even een duik in het meer en daarna heeft Jef een heerlijke maaltijd klaargemaakt: Tomaten-pesto met fucilli (met champignon,ui en courgette). De rest van de avond was het nog heerlijk zwoel en hebben we tot in de late uurtjes buiten gezeten.

  HIER de foto’s…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:29

Leave a Reply