september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12sep

  Gisteravond was het heel gezellig in de tent, we hadden een (on)officiële vergadering over de SIF 2012 en de gemoederen liepen hoog op… hi, hi Vooral toen er wat meer drank in kwam, dit resulteerde voor een paar onder ons om nog te gaan zwemmen. Jef heeft nog geprobeerd om een rivierkreeft te vangen maar gelukkig was de kreeft hem te slim af. In de verte was het volop onweer en dit was bij ons, toen iedereen net in bed lag. Het ging aardig te keer, zodat een aantal nog even voor de zekerheid in de auto hebben gezeten.

  De volgende morgen was het al weer een stuk beter, alleen nog een beetje bewolking van het uitdampen. Het plan was om op tijd een ochtendvlucht te gaan maken. Er waren 2 groepen: één groep ging naar Marlens en de andere groep naar Entrevernes. De groep naar Marlens had een mooie glijvlucht, de groep naar Entrevernes heeft nog mooi kunnen soaren. Daarna is iedereen weer naar de camping gegaan om even te gaan lunchen.

  De groep van Marlens was al weer gauw naar Planfait gegaan, de andere groep heeft het even rustig aan gedaan. Jan V heeft met Rudi een hele mooie tandemvlucht gemaakt en de anderen hebben ook mooi kunnen vliegen, toen de laatsen naar Planfait reden rond 4 uur was het nog heel druk in de lucht….helaas resulteerde dit op een botsing , gelukkig zonder ernstige verwondingen, maar wel dat er een helikopter aan te pas moest komen om 2 mensen uit de bomen te halen……Dit betekende dat er niet mee gevlogen werd door de laatsten onder ons……

  ‘S avonds hebben Gerard en Wilma voor 17 personen pizza’s gehaald en we hebben ze daarna in de teckeltent (het was al 9 uur) met z’n allen “verslonden”. Hierna was het nog erg gezellig, maar voor 11 uur vielen bij de meesten de luiken dicht, zodat we gauw naar ons mandje gingen…

  Oant moan!

  HIER  de foto’s…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:34

Leave a Reply