september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14sep

  Vannacht heeft het weer geregend, maar in de ochtend werd het al gauw weer lekker zonnig. We hebben vandaag en “easy-day” dus de wekkert hoefde niet gezet te worden.

  De ochtend werd besteed aan ontbijten, koffie drinken, foto’s en video’s kiek’n en uitwisselen, nog wat koffie drinken, lezen, eenden,koeten en zwanen voeren etc. Ik (Stefke) heb nu dus ook even verbinding met de rest van de wereld via de wifi van de kempiff, dus ik had het druk met uploaden en foto albums maken. Daar ben ik dus bijna de hele dag mee bezig geweest, dus de rest komt als ik thuis ben… Een ander kluppie is naar de SIV landingsplaats gegaan om te kijken hoe het daar toe gaat. Gerard en Anita zijn gisteren namelijk wezen informeren naar SIV mogelijkheden hier in Annecy bij een franse school. SIV is een cursus voor paragliders, waarbij je allerlei noodsituaties kunt simuleren of bijzondere figuren kunt leren vliegen.

  En het klinkt erg goed. De SIV landing is op een kempif aan het meer, en die kempif ziet er erg goed uit. De dame van de vliegschool was erg enthousiast en wij ook! Dus wellicht gaan we volgend jaar een SIV training doen hier in Annecy!

  Annie vervolgt het typewerk:

  In de loop van de middag begon het steeds harder te waaien, dus uiteindelijk hebben we niet gevlogen. Een select groepje (Jasper, Nathalie, Wilma, Lieneke, Marc en ik-Anita) heeft nog een hele mooie wandeling gemaakt naar Du Roc de Chere, dit is een natuurreservaat op een berg waar we vanaf de camping naar uitkijken. Tegen zes uur waren we terug en moesten we ons nog even haasten, want om 7 uur hadden we het restaurantje besproken om met z’n 21-en te gaan eten. Dit was heel gezellig, de meesten hebben heerlijk gegeten en de sfeer zat er weer goed in! Hierna op de camping nog aan het water gezeten, want het was nog heel zwoel. Gezellig met de franse muziek, zat de sfeer er goed in, al gauw werd het idee geopperd om kreeftjes te gaan vangen vanaf de steiger, mooie vertoning en uiteindelijk stond Jan v B in het water met een duikbril en snorkel op z’n kop, want zo ging het toch ook wel makkelijker. De avond eindigde met disco-inferno op de steiger….. Tegen 12-en was het rustig en lag iedereen in zijn mandje.

  Ow ja: de foto’s van eerdere dagen zijn ook toegevoegd (heul veul!)

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:41

One Response to “Wandelen, kreeften vangen en disco-inferno…”

 1. Grasland Says:

  Disco Inferno, moest even hieraan denken.

Leave a Reply