september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15sep

  A. Schilder weer ant woord:

  Het is toch uitzonderlijk, iedere dag is het prachtig mooi weer! Terwijl het in nederland al een week herfst is! We treffen het wel. Alleen hebben we twee keer ‘s nachts regen gehad.

  Na het gebruikelijke ontbijtje zijn we rond 11 uur naar de ochtend-stek Entrevernes gegaan. Helaas waren we daar niet helemaal alleen, een aantal Tjechen waren ook op dit idee gekomen. Omdat het daar vrij smal en klein is, kan je daar maar één voor één uitleggen en starten. Jorden was niet helemaal gelukkig daar, omdat hij zijn start moest afbreken en in de bosjes/struiken belandde. Het koste heel wat moeite om hem eruit te peuteren, vooral zijn scherm dan, want alle lijnen waren doorklieft met “stiekelbosjes”…. Gelukkig had een Tjech een knipmes mee om de alles weg te knippen. Verder is uiteindelijk iedereen gestart, later ook Jorden.

  Het was voor iedereen een hele leuke vlucht. Een aantal is geland op Doussard en het andere deel weer op het oefenveld van de camping aan de westkant van het meer. Nadat alle auto’s waren opgehaald zijn we richting camping gegaan, even wat eten, maar al gauw begon het bij een aantal al weer te kriebelen om nog een vluchtje te maken. Na wat heen en weer gediscusseerd te hebben, werd het Planfait, dit omdat het alweer wat laat begon te worden en ook een plan was om ‘s avonds te gaan barbeknoeien. (wat hebben we het toch druk hi, hi)

  Eenmaal boven op Planfait was het in de lucht wel heel erg druk. Jef en Wilma waren al vrij snel gestart en hadden het na een klein half uur wel gezien.. door de drukte. Degene die het laatst van onze groep startte hadden hier het minste last van en hebben nog het fijnst gevlogen. Al met al waren we rond 7 uur weer op de camping (er moesten ook nog boodschappen gedaan worden).

  Bea en Rudi hebben een mooie wandeling gemaakt op een berg tussen de koeien en met mooie uitzichten op de Mont-Blanc.

  ‘s Avonds hebben we gezellig met z’n allen gebarbeknoeit aan het water, Rudi had de kreetjes al gekookt, en het was een grote pan vol. Volgens vele had hij dit heel goed gedaan, ze vielen goed in de smaak. Nadat het eten op was hebben we nog gezellig om het vuur gezeten.

  Oant moan!

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:40

Leave a Reply