september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17sep

  Stefke ant woord:

  Om half 8 ging de wekker, het was bewolkt maar gelukkig nog wel droog. We hebben gezellig met z’n allen ontbeten en toen rustig ingaan pakken. Daan en Juut vertrokken als eerst, ze hadden gister hun grote tent al opgeruimd en hebben vannacht in een klein tentje geslapen. Wij vetrokken na het ontbijt om kwart over 9 richting Nederland. De rest is in de loop van de morgen ook vertrokken. Rudi en Bea mogen nog een weekje vakantie vieren in de Vogezen, dus voor hun ist nog niet afgelopen.

  We hebben qua reis wat oponthoud gehad door een afgesloten tunnelbuis in Frankrijk, en wegwerkzaamheden in Luxemburg, maar verder verliep de reis prima. Na de verplichtte McSnack in Meppel kwamen we rond kwart voor tien ‘s avonds aan in Olpae.

  Resumee mastrubee:

  We kunnen wel zeggen dat het nog nooit zulk mooi weer is geweestt in week 37 in Annecy als deze… Beter kan bijna niet. Met 24 Laffe Teckels (en een “aanlopertje” ) kunnen we wel stellen dat het 1 van de gezelligste vliegweken van het jaar geweest is. Iedereen heel erg bedankt voor de gezelligheid, en wellicht doen we volgend jaar de SIV training hier in Annecy. Reserveer dus vast week 37 2012 in de agenda!

   

  Jasper, Daniel, Tjitske en ik mogen gelukkig over 2 weekjes weer weg om te gaan vliegen in de Dolomieten met Airtime. 🙂 Tot dan!

   

  Groetjes van: Nathalie, Jasper, Bea, Rudi, Wouter, Dirk, Judith, Daniel, Jan, Lieneke, Jorden, Marianne, Gerard, Wilma, Den Vloam, Tjitske, Tes, Ayke, Peter, Theo, Hilda, Finn, Marc, Anita en Jeffrey.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:22

2 Responses to “Noar huus…”

 1. Juut Says:

  Geheel wederzijds!! Wij vonden het ook SUPER gezellig!! Hebben heeerlijk genoten!
  Volgend jaar staat alvast in de agenda! Volgende week reunietje bij Airtime?? Wij willen wel! Doeiiiiiiiiiiii XX Juut

 2. k@@tje Says:

  Nou jongus, wat een mooie foto’s hee! Ziet er echt heel koosie uit allemaal! Wie weet gaan wij ook een keertje mee. 🙂 Ennuh zaterdag gezellig hoor, kunnen we weer even bijbeppen. Toedels.

Leave a Reply