september 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22sep

  Hallo luitjes,

  Ik heb alle foto’s die ik verzameld heb vorige week in Annecy met een “EXIF-renamer” hernoemd naar hun aanmaakdatum en tijd, zodat ze chronologisch gesorteerd kunnen worden. Ze staan inmiddels in origineel formaat op de Laffe Teckel FTP server, waar je ze kan downloaden met een FTP programma zoals Filezilla. Mocht je niet weten hoe dat moet, mail mij dan even. Ter zijner tijd zullen ze ook zichtbaar zijn via de Photo browser (www.hese.org/photo )

  Er staan ook wat video’s van de helmcamera’s van Gerard en Jorden. De overige video’s die ik verzameld heb, zal ik verkleinen en ook online zetten. Uiteraard kun je ze in origineel (HD) formaat van me krijgen als je dat wilt. Ik zal er binnenkort ook een DVD’tje van maken.

  Daarnaast wil ik even melding maken van het Airtime BBQ-feest a.s. zaterdag, waar ook een zooitje Laffe Teckels van de party zullen zijn. Als je ook mee gaat meld dat dan even op www.stuurlijn.nl zodat we dat weten en evt. kunnen samen rijden.

  Als laatst wil ik melden dat we nu een facebook “Like” knop hebben op de weploggert, en dat nieuwe postings automatisch via mijn account op Facebook komen via Twitter (very complicated 😉 )

  Latex! Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:47

2 Responses to “Foto’s Annecy & Airtime feest”

 1. k@@tje Says:

  Ola, enorrum gezellig als er heul veul teckels komen zaterdag!! Kunnen we samen het heuglijke feit vieren, dat ik mien luchtwaordighied het hoald!
  Toedels!

 2. Dirk Says:

  ga snel de foto’s slurpen en nagenieten.
  olaf en stef bedankt voor de service

Leave a Reply