oktober 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 02okt

    Stamgast toet-ut-woord:

    Vanochtend was het vroeg dag. Niet omdat Daniel snurkt of zo, maar omdat dit een hotel is als alle hotels: heet, muf en benauwd.

    Snel even onder de douche gesprongen en vervolgens fris en fruitig aan de ontbijttafel verschenen. Nadat het ontbijt achter de huig verdwenen was, kregen we de inleidende verhaaltjes van Barry en Bene.

    Na de nodige informatie, het uitwisselen van de telefoonnummers en frequentie voor de portofoon, zijn we vertrokken naar de Pordoi voor de ochtendvlucht. Alle teckels kwamen mooi weg. Ikzelf ben met de bus naar beneden gereden en de rest weer opgepikt bij de landing. Nadat iedereen weer was ingepakt zijn met met de gondel de Rodella opgegaan voor de middagvluchten. Jeffrey, Daniel en ik hadden uiteindelijk voor de hoge startplek gekozen en dat was een goede keuze: heerlijk rustig!

    Na het weer een tijdje aangezien te hebben zijn we goed vertrokken (ook Tjitske op de lagere startplek had een erg mooie start). Echt hoogte winnen lukte gewoon niet. Er waren geen bellen te vinden die ver boven de start uitgingen, en als die er waren zat je er al gauw met veel meer vliegers in. Vandaag is het ook enorm druk en dat maakt dat de meesten van ons het al gauw voor de landing kiezen.

    Jeffrey, Tjitske en ik houden het voor gezien voor vandaag, maar Daniel wil meer en besluit nogmaals naar boven te gaan. Wij besluiten na een stief uurtje terrassen naast de landing met een vol busje alvast naar het hotel in Arabba af te reizen en neer te strijken op een ander zonnig terras…

    In de late avondschemering kwamen Daniel, Twan, Harmen en vanaf het monument naar de landing bij de skilift in Arabba vliegen, en Bene en Barry hebben hem bij het hotel op de schuine helling neergezet. Rond een uurtje of 8 zitten we allen aan tafel.

    Na het typen van dit verhaaltje komen de pokerkaarten ook vandaag weer op tafel voor nog wat potjes kaarten (en het nuttigen van licht-alcoholische versnaperingen: red.).

    Op naar de dag van morgen, maar eerst HIER nog de foto’s van vandaag.

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:45

Leave a Reply